tredemolle
Tilbud!

Deluxe Yoga Matte – 10 forskjellige farger

kr 324.35kr 330.85

Nullstill
Frakt
  • Frakt fra kr 99
  • Hent selv for kr 0.
  • BRING hjemlevering
  • FRI FRAKT over kr 1999
  • Deluxe Yoga Mat
  • 190 x 60 x 1,5 cm
  • Anti-skli
  • Finnes i flere farger
  • Kan rulles sammen
  • Inkluderer gummibånd for transport og oppbevaring
Varenummer: 100541 Kategorier: , , , Stikkord: , , , ,

Beskrivelse

Deluxe Yoga Mat er alt du har drømt om i en yogamatte. Matten er 190 cm lang, 60 cm bred og 15 mm tykk. Dette vil si at den er mer enn stor nok til at du behagelig kan gjøre alle slags øvelser, men smal nok til at den ikke tar opp for mye plass dersom du trener hjemme. De medfølgende borrelåsene gjør at du enkelt kan rulle den sammen og oppbevare den når den ikke er i bruk, eller frakte den med deg dersom du tar den med et til treningssenter. Matten er gjort i materialer av beste kvalitet, som sørger for at du får støtte og demping mens du trener yoga. Du behøver heller ikke bekymre deg for å skli eller få brannsår, takket være det unike materialet.

Deluxe Yoga Mat er perfekt for deg som trener hjemme, eller som ønsker å ta med egen matte på trening. Les mer om yogatrening her. Matten kommer i flere ulike farger, for eksempel svart, blå, grønn, lilla, rosa og rød. Bestill i dag så er Deluxe Yoga Mat på vei hjem til deg innen 24 timer!

Trening med Deluxe Yoga Mat

Deluxe Yoga Mat er som skapt for deg som foretrekker å trene hjemme. Kvaliteten og utførelsen er den samme som hos Deluxe Yoga Mat XL, men siden denne varianten er litt smalere er den utmerket for trening på stuegulvet. Den tar opp liten plass og kan enkelt rulles sammen for oppbevaring.

Dersom du trener yoga på et treningsstudio er Deluxe Yoga Mat veldig enkel å ta med. De solide borrelåsene som følger med matten gjør at den i sammenrullet tilstand kan fraktes hit og dit uten bekymringer.

Alle som elsker yoga vet at en god matte er alfa omega. Deluxe Yoga Mat er en solid matte som gir rikelig med støtte når du utfører både enkle og mer komplekse øvelser. Takket være det spesielle anti-skli materialet kan du legge all din fokus i treningen i stedet for å bekymre deg for at du ikke står på trygg grunn. Deluxe Yoga Mat sørger også for at du ikke får brannsår ved friksjon i løpet av treningen. Yoga er en treningsform som både gir deg kroppslig styrke og fleksibilitet, samtidig som du lærer deg å finne din indre ro og kraft. En god matte gjør rett og slett treningsopplevelsen mye bedre!

Velg mellom flere ulike farger når du bestiller din Deluxe Yoga Mat. Fargene vi omgir oss med er en viktig del av hvordan vi kjenner oss. Finn en farge som gir deg energi og harmoni og start treningen i dag!

Les også om den nye treningstrenden – yoga for gravide.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Farge

Fiolett, Rosa, Sort, Gul, Grønn, Oransj, Rød, Blå, Limegrønn, Royalblå

Vi anbefaler…