fbpx
tilbud

Deluxe Yoga Mat XL

kr 749kr 769

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Deluxe Yoga Mat XL
  • 190 x 100 x 1,5 cm
  • Anti-skli
  • Finnes i flere farger
  • Kan rulles sammen
  • Inkluderer gummibånd for transport og oppbevaring
  • Fri for Ftalater
Varenummer: 100524 Kategorier: , , , , Stikkord: , , , , ,

Beskrivelse

For å drive med yoga er det viktig å ha en god matte. Deluxe Yoga Mat XL er ekstra stor, slik at du komfortabelt kan gjøre alle øvelser uten plassproblemer. Matten måler 190 cm i lengden, 100 cm i bredden og er hele 15 mm tykk. Den ekstra store størrelsen gir deg mer boltreplass, men matten er likevel enkel å rulle sammen for oppbevaring. Borrelåsene som hører med vil holde matten sammenrullet, både når den ikke er i bruk og når du vil ta den med deg på trening. Det unike materialet gjør Deluxe Yoga Mat XL sikker mot friksjonsskader og sørger samtidig for at du ikke sklir. Tykkelsen gir deg akkurat den støtten du behøver, både når du gjør pusteøvelser og mer avanserte posisjoner.

Deluxe Yoga Mat XL er ideell for deg som både trener hjemme og på treningssenter, siden matten både er enkel å oppbevare og å ta med. Den kommer i flere attraktive farger, som for eksempel svart, blå, grønn, lilla, rosa og rød. Bestill Deluxe Yoga Mat XL i dag så er denne fantastiske yogamatten på vei hjem til deg innen 24 timer! Du kan også bestille mindre Deluxe Yoga Mat i vår butikk.

Trening med Deluxe Yoga Mat XL

Deluxe Yoga Mat XL er som skapt for alle som har forelsket seg i treningsformen yoga. Den er gjort i samme materialer og kvalitet som vår Deluxe Yoga Mat, en noe smalere variant. De ekstra centimeterne i bredden som du får med Deluxe Yoga Mat XL gir deg friheten til å virkelig utfolde deg når du gjør yoga, samt lar deg fokusere fullstendig på treningen.

Det er utrolig viktig å ha en god matte når du trener yoga. Den skal gi deg støtte både når du sitter, ligger eller balanserer, og samtidig sørge for at du alltid har godt fotfeste. Deluxe Yoga Mat XL er utført i et unikt anti-skli material som hindrer friksjon. Dette gir deg muligheten til å utføre komplekse øvelser uten bekymringer.

Yoga er en populær og komplett treningsform som har tatt verden med storm. Du kommer i bedre form både fysisk og psykisk, siden yoga styrker både kropp og sinn. Noen foretrekker å trene yoga hjemme fordi de da kan trene når som helst. Andre foretrekker å dra til et senter der de kan motiveres av andre og lære nye øvelser. Uansett kan det være godt å vite at du enkelt kan rulle sammen og ta med Deluxe Yoga Mat XL dit du selv ønsker.

Siden Deluxe Yoga Mat XL finnes i så mange ulike farger, kan du enkelt finne din favoritt. Velg en farge som motiverer deg til innsats og start treningen i dag!

Les også om den nye treningstrenden – yoga for gravide.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Farge

Fiolett, Rosa, Sort, Gul, Grønn, Oransj, Rød, Blå, Limegrønn, Royal Blå, Mørkerosa

Vi anbefaler…