fbpx

Curl Benk – Mørkegrå og Sort – Økonomi

Gyronetics

kr 2,369

Ikke på lager, tilgjengelig som restordre

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig

Beskrivelse

Med en curl benk kan du trene biceps og triceps på en optimal måte (se program for å få store armer her). Denne curl benken er perfekt for deg som ønsker å jobbe målrettet med armmusklene dine. Benken er designet i et lett, men solid materiale og med en vekt på kun 15 kg er den enkel å flytte rundt dersom du har behov for det. Den tar totalt sett ikke mye plass og kan derfor fint stå i et hjørne når du ikke bruker den. Med sine sklisikre føtter er det trygt å bruke den, også når du trener med tyngre vekter og den tåler en belastning på helt opp til 150 kg. Du kan justere sete, armlene og stativet til vektstangen på flere måter, slik at du kan finne den helt ideelle stillingen til alle dine øvelser. Setet og armlenet er trukket med lær, noe som gjør den svært behagelig å sitte på. Samtidig er den enkel å rengjøre etter at du har svettet en times tid. Tørk bare av den med en fuktig klut og litt mild såpe.

Trening med Curl Benk – Mørkegrå og Sort

Dette er kanskje ikke det mest vanlige verktøyet når folk flest trener styrke (se vårt utvalg for styrketrening her), og spesielt biceps og triceps. Men det finnes ikke mange andre måter å trene disse muskelgruppene på som er like effektivt som en curl benk. Har du et stativ til vektskiver stående i nærheten kan du enkelt bytte vekt når du har kommet godt i gang og ønsker å utfordre kroppen litt mer.

Det finnes flere forskjellige øvelser du kan bruke og selv om de belaster de samme muskelgruppene, så er det gunstig med litt variasjon. Du kan f.eks. prøve deg på reverse curls, stående curls og preacher curls. Om du også har et par dumbbells, så kan du samtidig prøve deg på hammer curl. På den måten kan du gjøre fire ulike øvelser, som alle styrker musklene i armene dine.

Tilleggsinformasjon

Vekt 14.5 kg
Dimensjoner 88.5 × 52.5 × 14.5 cm

Vi anbefaler…