fbpx

Chrome Komplett Vektsett – 108 kg

Gorilla Sports

kr 12,759

Tomt på lager

 • Chrome Komplett Vektsett – 108 kg
 • 6 x 1,25 kg vektskiver
 • 6 x 2,5 kg vektskiver
 • 2 x 5 kg vektskiver
 • 2 x 10 kg vektskiver
 • 2 x 15 kg vektskiver
 • 1 vektstang 170 cm (egenvekt 10 kg)
 • 1 SZ curlstang 120 cm (egenvekt 8 kg)
 • 2 x dumbbells-stenger 35 cm (egenvekt 2,5 kg)
 • 8 Spinn Lock låser

Beskrivelse

Chrome Komplett Vektsett er faktisk nettopp det; komplett! Pakken du får har variasjon på både stenger og vektskiver. Vektskivene ligger på en vekt mellom 1,25 kg og helt opp til 15 kg. Sammen med vektskivene kommer 3 forskjellige typer vektstenger. En lang rett vektstang, en EZ-vektstang og to dumbbell stenger (manualer). Vektskivene kan benyttes slik du ønsker, og dermed har du muligheten til stor vektbelastning på forskjellige øvelser. Vær også oppmerksom på vektstengenes egenvekt. Uansett hvilke vektskiver du benytter låses de trygt fast med Spinn Lock låsene, som følger med. Hele 8 låser finnes i pakken, og dermed kan du benytte alle stengene uavhengig av å bytte låser fra en stang til en annen. Settet har en finish i krom, som gir et rent og elegant utseende.

Bruk av Chrome Komplett Vektsett

Chrome Komplett Vektsett er fordelaktig for trening hjemme om du driver med styrketrening. Settet gir det utallige variasjonsmuligheter, og utfordringer. Det handler egentlig bare om hva du vil, og hvilke øvelser du trenger. Uansett kan noe av settet benyttes. Stengene har en egenvekt, og nybegynnere kan derfor begynne lett, kun bruke stang.

Les mer om trening hjemme.

Siden det her er to typer lengre stenger og dumbells kan en også variere hvordan man utfører øvelser. Bicepscurl er et godt eksempel på dette. SZ stangen kan benyttes, og det samme gjelder dumbbells. Varierer man på bruken vil man få en mer variert trening for biceps. Bruk for eksempel SZ stangen til ordinære bicepscurl, og dumbbells til hammer curls.

Se 6 effektive bicepsøvelser her.

SZ stangen gir deg fordeler ergonomisk, bedre for håndledd, på grunn av formen (svingene) på stangen. Derfor kan den gjerne også benyttes til for eksempel opptrekk og liggende tricepspress. Den lengste, og tyngste stangen har en egenvekt på 10 kg. Denne rette stangen er utmerket til øvelser som for eksempel knebøy, markløft og militærpress. Er du ute etter tyngre vekter, til enkelt øvelser, finner du ekstra vektskiver helt opp til 30 kg her hos oss.

Dumbbells (manualene) som følger med, kan selvfølgelig også benyttes til utallige øvelser. Bruk dem til øvelser hvor ingen av stengene kan benyttes. Skal du for eksempel trene små muskulatur i skulderleddet (rorator cuff-øvelser) vil en ikke kunne benytte stengene. Det samme gjelder for eksempel for et-hånds-roing. Er du erfaren vil en benk være med på å kunne utvide bruken av Chrome Komplett Vektsett. Ta gjerne en titt på vår multi-funksjonsbenk og annet utstyr i vår butikk.

Tilleggsinformasjon

Vekt 108 kg

Vi anbefaler…

 • Universal Treningsbenk inkl. Chrome Komplett Vektsett - 108 kg

  Universal Treningsbenk inkl. Chrome Komplett Vektsett – 108 kg

  kr 20,969
  Les mer