fbpx
treningsutstyr
På salg!

Chrome EZ Curl Vektsett – 70 kg

Gorilla Sports

kr 9,669 kr 6,768.30

Tomt på lager

  • Chrome EZ Curl Vektsett – 70 kg
  • 4 x 1,25 kg vektskiver
  • 4 x 2,5 kg vektskiver
  • 4 x 5 kg vektskiver
  • 2 x 10 kg vektskiver
  • 1 x 120 cm EZ curlstang
  • 2 x 35 cm dumbbell stenger
  • 6 x Spin lock skivelås. Diameter på hull 31 mm
  • Finish i polert krom

Beskrivelse

Dette er et vektsett med en EZ Curl-stang og to dumbbell-stenger. Sammen med disse stengene følger det også med flere vektskiver, slik at du kan øke vekten etter hvert som du har fremgang. Vektskivene låses trygt på EZ Curl-stangen og dumbbel-stengene, med Spin Lock skivelåsene, som følger med dette settet. Det følger totalt med 14 vektskiver, og med vekt fra 1,25 kg, og opp til 10 kg. Dette settet er et vektsett som er utmerket til trening av blant annet biceps og triceps. Ikke minst gir utformingen på curlstangen et godt grep. Dette på grunn av Z formen, som også gir et annet grep enn en rett curlstang. Dermed kan man også klare å tyngre, enn ved for eksempel biceps curl, da håndleddet får mindre belastning. Hele settet har en tiltalende finish i krom.

De forskjellige vektskivene låses trygt fast på stangen med Spin Lock-låsene som følger med. Låsene er enkle å sette på. Hele settet har en finish i polert krom. Dette er et utmerket sett for deg som vil trene hjemme. Enkelt å bruke, samtidig som det gir deg muligheten til progresjon i treningen.

Les her om trening hjemme.

Trening med Chrome EZ Curl Vektsett

Dette vektsettet er utmerket til flere øvelser for overkropp. Fortrinnsvis benyttes det til trening biceps og triceps, men kan godt benyttes til andre øvelser også. Det vil raskt merkes at håndleddet ikke belastes på samme måte som en rett stang.

Slik får du trent overkropp på tyve minutter.

Biceps curl er en øvelse som passer godt uansett hvor du har vektstangen. Du kan velge om du sitter på en armløs stol eller står. Håndflatene vender oppover ved grep på EZ-stanga. Begynn med hendene strak nedover. Bøy i albu og hev stangen oppover til bevegelsen er fullført. Deretter ned igjen.

Triceps press er en annen øvelse denne stangen passer utmerket til. Ligg på gulvet med bøyde knær, slik at du er godt forankret til gulvet med hele kroppen. Ha stangen i hendene og strekk hendene og stanga mot taket. Håndbaken skal vende mot hodet. «Frys» skulderleddet og bøy i albu slik at stangen går den mot pannen. Deretter strekk ut albueleddet igjen slik at stangen går tilbake til utgangspunktet.

Dumbbels med påsatte vektskiver kan benyttes til en rekke forskjellige øvelser. En av disse er skulderpress. Stå og ha dumbbells i hendene i høyde med haka. Håndbaken skal vende mot deg. Strekk hendene opp mot taket og senk de rolig ned igjen. Pass på at kroppen ikke bøyer seg bakover i bevegelsen, men er strak.

Se flere vektsett i vår butikk.

Tilleggsinformasjon

Vekt 70 kg