fbpx

Chrome EZ Curl Vektsett – 35 kg

Gorilla Sports

kr 4,199

Tomt på lager

 • Chrome EZ Curl Vektsett – 35 kg
 • 2 x 1,25 kg vektskiver
 • 2 x 2,5 kg vektskiver
 • 4 x 5 kg vektskiver
 • 1 x 120 cm curlstang
 • 2 x Spin Lock skivelås
 • Passer til vekter med hullåpning på 31 mm i diameter
 • Finish i polert krom

Beskrivelse

Barbell vektsett som inneholder curlstang og totalt 8 vektskiver. Skivene har en egenvekt fra 1,25 kg til 5 kg og gir deg alt du trenger for enkel og effektiv trening av biceps og triceps. Buen på curlstanga gjør at du får den rette ergonomiske stillingen for maksimalt utbytte når du trener. Grepet er skånsomt og sikkert, samt mer naturlig. Dermed blir øvelsene også mer behagelige å utføre. Vektskivene har et sikkert løftefelt, noe som reduserer sjansene for skader. De medfølgende skivelåsene er enkle å håndtere og har en patentert låsemekanisme for økt sikkerhet. Vektstanga og vektskivene er produsert i de beste materialer og har en lekker finish i krom.

Les mer om trening av biceps og triceps her.

Chrome EZ Curl Vektsett er et av de mest populære produktene her på Gorillasports.no. Settet passer til de fleste som ønsker å trene styrke, enten hjemme, på hytta eller på kontoret. Bestill i dag, så er Chrome EZ Curl Vektsett på vei til deg allerede innen 24 timer!

Trening med Chrome EZ Curl Vektsett

Dette er et vektsett som passer til de aller fleste, både nybegynnere og de med lang treningserfaring. Settet inneholder alt du trenger for å trene opp de viktigste musklene i armene. Selv om biceps og triceps får mest effekt, gir vektsett som Chrome EZ Curl resultater i hele spekteret av armmuskulatur. Du blir også sterkere i den øvre magemuskulaturen og ryggen.

Her kan du finne mer om trening av magemuskler.

Øvelsene du kan gjøre med Chrome EZ Curl Vektsett er mange og varierte. Finn et stødig underlag, for eksempel en krakk eller stol i passende høyde. Du kan også supplere med en enkel flatbenk som du finner i utvalget på Gorilla Sports. Varier ved å stå stødig oppreist, slik at også ryggen og magen får effektiv trening. Bruk belte dersom du vil redusere belastningen på rygg (anbefales for de med ryggplager).

Dersom du akkurat har kommet i gang med styrketreningen, anbefales det at du starter forsiktig med de letteste vektskivene først. Deretter økes vekta enkelt ved å legge på de skivene som passer til ditt styrkenivå. Vekttrening er enkelt og tar ikke lang tid, men ved høy belastning vil du måtte gi musklene hvile mellom øktene. Dette kan du lese om blant annet i vår blogg.

Chrome EZ Curl Vektsett er første trinn på veien til et komplett treningssenter i ditt eget hjem eller på jobben. Treningsutstyret fra oss er i meget høy kvalitet og vi er absolutt konkurransedyktige på pris. Det vil ikke koste mange kronene å skaffe deg alt du trenger for optimal trening av alle muskelgrupper. Alle bestillinger sendes innen 24 timer, med en leveringstid på 1-2 virkedager.

Les om hvordan du kan trene hjemme eller på jobben.

Tilleggsinformasjon

Vekt 35 kg
Dimensjoner 47 × 25 × 17 cm

Vi anbefaler…

 • Universal Treningsbenk inkl. Chrome Komplett Vektsett - 108 kg

  Universal Treningsbenk inkl. Chrome Komplett Vektsett – 108 kg

  kr 20,969
  Les mer
 • Chrome Komplett Vektsett – 108 kg

  Chrome Komplett Vektsett – 108 kg

  kr 12,759
  Les mer