fbpx
tilbud

Chrome Dumbbell Vektsett – 30 kg

Gorilla Sports

kr 3,949

Tomt på lager

  • Chrome Dumbbell Vektsett – 30 kg
  • 4 x 1,25 kg vektskiver
  • 4 x 2,5 kg vektskiver
  • 2 x 35 cm dumbbell stenger
  • 2 x 5 kg vektskiver
  • 4 x spin lock star lås. Hull 31 mm
  • Alle vektskivene i polert krom

Beskrivelse

Dette er et sett med en utsøkt finish i krom, som gir det hele et elegant uttrykk. Kanskje ikke det en tenker mest over, men skal det ligge fremme i en krok av stua er det greit om det også ser bra ut. Her får du det du trenger for et variert utvalg av øvelser, og utfordringer etterhvert. Det sørger vektskivene for. Disse kan benyttes enkeltvis eller samlet, alt etter hva behovet ditt er. Alle skivene er enkle å ta på og av stengene. Samtidig sitter de trygt fast med Spinn Lock låsene som følger med. Låsene er i tillegg enkle å bruke og låse. Vær oppmerksom på at stengene også har en egenvekt på rundt 2,5 kg. Vektskivene kommer i vekt fra 1,25 kg og opp til 5 kg.

Det finnes også Chrome Dumbbell Vektsett – 20 kg i vår butikk.

Trening med Chrome Dumbbell Vektsett

Dette er et utmerket vektsett for deg som vil ha utfordringer etter hvert. I tillegg gir det deg muligheten til en variert trening uten å måtte ha mer utsyr tilgjengelig. Du kan få trent de aller fleste muskelgruppene uten å måtte gjøre annet enn å bytte vektskiver. Vi vil anbefale deg som er nybegynner å være øye med teknikk før du legger på mye vekt. Kanskje er kun selve dumbbell-stengene nok til å begynne med.

Husk at god oppvarming er en viktig del av treningen.

Dumbbells (manualer) er utmerkede redskaper for styrketrening. Med dette settet kan du utføre øvelser for hele kroppen. Et utvalg øvelser kan for eksempel være frontknebøy, utfall, triceps press, biceps curl, skulderhev, ett-hånds-roing og brystpress.

Frontknebøy utføres med en manual/dumbbell. Legg på ønsket vekt, men begynn med lav vekt, spesielt om du er nybegynner. Manualen/dumbbellen skal du holde foran deg, tett til brystkassen. Stå på gulvet, med føttene litt bredere enn hoftebredde. Tærne skal peke litt utover. Bøy så i knærne slik at du senker kroppen ned mot gulvet. På samme måte som om du skal sette deg på en stol. Gå ned så langt som du kan. Minimum til baken er i høyde med knærne dine. Deretter går du opp igjen. Gjenta mellom 8 og 15 ganger, 3 sett.

Er du usikker på øvelser bør du få hjelp av noen, eller benytte nettet (se gode øvelser med knebøy f.eks. her). Vi kan ikke garantere deg resultater kun ved at du kjøper vektsettet. Pass derfor på at du faktisk også benytter det! Gjør du det; ja da kommer også resultatene.

Tilleggsinformasjon

Vekt 30.5 kg
Dimensjoner 39 × 21.5 × 14 cm