fbpx
tilbud

Cast Iron Komplett Vektsett – 108 kg

Gorilla Sports

kr 9,109

Tomt på lager

  • Cast Iron Komplett Vektsett – 108 kg
  • 6 x 1,25 kg vektskiver
  • 6 x 2,5 kg vektskiver
  • 2 x 5 kg vektskiver
  • 2 x 10 kg vektskiver
  • 2 x 15 kg vektskiver
  • 1 vektstang 170 cm
  • 1 EZ curlstang 120 cm
  • 2 x dumbbellstenger 35 cm
  • 8 Spinn Lock låser
Varenummer: 100062-00002-0049 Kategorier: , Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Cast Iron Komplett Vektsett er «storebroren» til Cast Iron Barbell Vektsett. Utseendemessig enkelt og litt røft. I pakken finner du flere typer stenger, som gir god variasjon i øvelser. Vektskivene som følger med spenner fra 1,25 kg og til 15 kg. Dermed finner man vekter som passer til de viderekommende og til de uerfarne. Stengene er en rett stang, en EZ curl stang og to dumbbell-stenger. Disse kan benyttes om hverandre, og vektskivene passer på alle. Låsene som kommer med pakken er tilpasset vektsettet. Det følger med 8 Spinn lock låser, og disse låser du enkelt vektskivene fast med. En trygg trening med gode låser. Ønsker du å benytte vektskivene uten stang er det selvfølgelig mulig. Er du nybegynner er det spesielt viktig at du tar hensyn til stengenes egenvekt.

Trening med Cast Iron Komplett Vektsett

Har du en plan om å trene hjemme vil Cast Iron Komplett Vektsett være et utmerket valg. Her har du muligheten til variasjon og progresjon i treningen. I tillegg vil utvalget vekter og stenger være en stor fordel. Nybegynnere bør begynne treningen lett, og ha fokus på teknikk.

Les om styrketrening for nybegynnere.

Her er muligheter til å blant annet variere på øvelser for samme muskelgrupper. EZ stangen til de «ordinære» biceps curl. Dumbbells til hammer curls. Det samme gjelder øvelser for triceps. Her kan du faktisk benytte stenger eller en vektskive. EZ stangen for liggende triceps extensions. Dumbbell for et hånds triceps extension, og en vektskive for stående triceps extensions.

EZ-stangen gir ikke bare en god trening. Utformingen på stangen gjør en god del øvelser bedre, ergonomisk sett. Når du for eksempel jobber biceps curl vil grepet skåne håndleddene dine. Det skjer da man får et annet grep på denne stangen enn på en rett stang. Du vil også ha en fordel ved stående opptrekk (øvelse for skuldre). Når du drar stangen opp vil du kunne få stangen litt høyere enn en rett stang.

Dumbbells (manualer) kan benyttes til en rekke øvelser. Bare for å nevne noen; hammer curl, skulderpress, skulderhev, fronthev, triceps extensions og stående et-hånds-roing. Den lengste stangen vil også kunne brukes til mye. Øvelser som er utmerket med denne stangen er markløft, knebøy, brystpress og militærpress. Vil du utvide «utstyrspakken» din kan du kjøpe ekstra vektskiver (koster ekstra), eller hva med en multifunksjonsbenk? Skal vi komme med en anbefaling; ikke glem at en god trening (i løpet av en uke) bør inneholde kondisjonstrening også. Sjekk gjerne kategorien aerobic & yoga for utstyr til dette.

Tilleggsinformasjon

Vekt 108 kg