fbpx

Cast Iron EZ Curl Vektsett – 35 kg

Gorilla Sports

kr 3,049

Tomt på lager

  • Cast Iron EZ Curl Vektsett – 35 kg
  • 2 x 1,25 kg vektskiver
  • 2 x 2,5 kg vektskiver
  • 4 x 5 kg vektskiver
  • 1 x 120 cm EZ curlstang
  • 2 x Spin lock skivelås. Diameter på hull 31 mm
  • Solid utført i jern med en rubbet finnish
Varenummer: 100073-00002-0036 Kategorier: , Stikkord: , , ,

Beskrivelse

I utgangspunktet brukes EZ curl sett til trening av biceps og triceps. Nå er det heldigvis slik at man kan få en atskillig mer variert trening med settet. Det handler bare om å finne øvelsene (her finner du 8 øvelser for muskuløse armer), og skaffe seg kunnskap. Hele kroppen kan få seg en god treningsøkt med Cast Iron EZ Curl Vektsett. Vektsettet er lagd i solid jern, og har en rubbet finnish. I pakken finner du det du, som nybegynner og erfaren, trenger til trening. Her er en EZ bar på 120 cm, som er en praktisk lengde. I tillegg kommer det flere vektskiver, fra 1,25 kg og til 5 kg. Da det er hele 4 av de med 5 kg skulle det være utfordrende også for deg som har trent litt fra før. Alle vektskivene låses fast med Spinn lock låser, enkelt og trygt. Vær oppmerksom på at EZ stangen har en egenvekt på 7,5 kg, som må inkluderes inn når du velger hvilke vektskiver du vil trene med.

Trening med Cast Iron EZ Curl Vektsett

EZ stangen i Cast Iron EZ Curl sett er spesielt utviklet for et ergonomisk grep. Det vil si at man får en lavere belastning på håndledd når man trener. I utgangspunktet er stangen tenkt til øvelser for biceps og triceps. Heldigvis kan den benyttes til mer om man øsker det. Flere muskelgrupper kan få fordelen ved å ha en EZ-stang i hus. Er du nybegynner begynn alltid med de letteste vektene, gjerne bare stangen om så. Når du blir sterkere kan du legge på mer og mer vekt.

Trening for biceps kan gjøres på forskjellige måter med Cast Iron EZ Curl Vektsett. Enkelte øvelser, som preacher curl, vil kreve noe mer enn kun dette vektsettet. Da må man i tillegg bestille en preacher curl bench (under kategorien styrketrening). Det er likevel flere bicepsøvelser som kan gjøres uten denne benken. Blant annet vanlige biceps curls eller reverse biceps curls. Forskjellen på disse er hvordan du holder hånden, underhånds- eller overhåndsgrep.

Et treningsprogram skal som kjent alltid inneholde mer enn kun øvelser for noen få muskelgrupper. Bruk derfor Cast Iron EZ Curl sett også til rygg og magetrening. Det kan være vanskelig å få stangen til å ligge godt over skulderpartiet for knebøy. Bruk den heller til frontknebøy. Legg på ønsket vekt (eller bare stangen). Legg stangen i albuegropen, og hold hendene mot brystkassen.

Det er flere øvelser som er enkle å utføre med en EZ-stang. Hva med å bruke den som ekstra belastning når du tar situps? Eller tren nederste del av rygg/bak/bein med forskjellige varianter markløft. Er du usikker på øvelser, sjekk nettet for hjelp, eller noen som har mer erfaring innenfor trening enn du har.

Les mer på vår blogg som hjelper deg å lykkes med hjemmetreningen.

Tilleggsinformasjon

Vekt 35 kg
Dimensjoner 46.5 × 23.5 × 17 cm

Vi anbefaler…