fbpx

Cast Iron Dumbbell Vektsett – 30 kg

Gorilla Sports

kr 3,339

Tomt på lager

  • Cast Iron Dumbbell Vektsett – 30 kg
  • 4 x 1,25 kg vektskiver
  • 8 x 2,5 kg vektskiver
  • 2 x 35 cm dumbbell stenger
  • 4 x spin lock star lås. Hull 31 mm
  • Utført i solid jern, rubbet finnish

Beskrivelse

Dette er et vektsett for de som ikke vil fylle huset med treningsutstyr. Settet er enkelt og funksjonelt. Samtidig veldig enkelt å lagre når du ikke bruker det. Cast Iron Dumbbell-settet vil gi deg en variert og effektiv trening (her kan du finne 8 gode råd for effektiv trening). Etter hvert vil du også kunne øke vektene, slik at du får en god progresjon. I pakken kommer det to dumbbell-stenger og hele 12 vektskiver. Vektskivene veier 1,25 kg og 2,5 kg. Siden det er såpass mange vektskiver er det enkelt å tilpasse vektbelastningen etter ditt behov. Hele kroppen kan trenes med dette settet, om du velger øvelser for det. Er du nybegynner bør du begynne med de letteste vektskivene, for etter hvert øke vekten. Vær oppmerksom på stengenes egenvekt, som er 2,5 kg. Cast Iron Dumbbell-settet er i en solid utførelse, og har en rubbet finnish.

Trening med Cast Iron Dumbbell Vektsett

Det ser kanskje ut som en ikke kan gjøre så mye forskjellig med kun dumbbells? Da tar du feil. Her har du muligheten til mange forskjellige øvelser, og flere typer øvelser for de samme muskelgruppene. Det hele handler om å finne de riktige øvelsene. Er du nybegynner bør du absolutt begynne med lette vekter. Sjekk også at du har en god teknikk før du øker vektbelastningen. Viderekommende bør også sjekke egen teknikk med jevne mellomrom. Spesielt om man øker mye på vektbelastningen. Skal vi ramse opp alle øvelser du kan gjøre med Cast Iron Dumbbell-settet vil den lista bli lang. Det er et stort utvalg å velge i. Vi kan nevne noen, som utfall, gående utfall, knebøy, brystpress, fronthev og skulderpress. Vet du ikke hvilke øvelser du skal begynne med er tipset; få inn noen basic øvelser. Få gjerne noen med mer erfaring til å hjelpe deg.

Les også om god trening her.

Det er viktig å få en god trening også for bein og bak. En øvelse for dette, som er utfordrende, er utfall. Her kan du holde dumbbell i hendene for ekstra belastning. Vil du trene knebøy holder du en dumbbell foran deg, inntil brystkassen. Det finnes flere varianter av både knebøy og utfall. Varier gjerne mellom flere i løpet av en periode. Det gir bein og bak en bedre trening enn kun samme øvelse hver gang.

Vil du utvide treningen etter hvert med mer utstyr? Ikke pakk bort Cast Iron Dumbbell-settet. Utvid heller med andre ting, som kan hjelpe deg videre på veien i valg av øvelser. En treningsbenk eller en EZ Curl Barbell kan være en god løsning.

Finn mer utstyr i vår butikk her.

Tilleggsinformasjon

Vekt30.5 kg
Dimensjoner36.5 × 20 × 15.5 cm

Vi anbefaler…