fbpx

Cast Iron Dumbbell Vektsett – 20 kg

Gorilla Sports

kr 2,299

Tomt på lager

  • Cast Iron Dumbbell Vektsett – 20 kg
  • 4 x 1,25 kg vektskiver
  • 4 x 2,5 kg vektskiver
  • 2 x 35 cm dumbbell stenger
  • 4 x spin lock star lås. Hull 31 mm
  • Utført i jern med en rubbet finish

Beskrivelse

Er du av de som ikke vil fylle stua med treningsutstyr? Da vil et Cast Iron Dumbbell Vektsett være midt i blinken for deg. Vektsettet tar liten plass, men du får en god trening. Både med variasjon og muligheten for progresjon. Her får du to stenger (dumbbell stenger), hvor du fester den vekten du ønsker. Det følger med flere vektskiver, enkeltvis veier disse 1,25 kg og 2,5 kg. Siden det er flere vektskiver av hver vil du kunne begynne lett, for deretter å øke vektbelastningen. Stengene veier i seg selv 2,5 kg, som kan være nok til å begynne med for mange. Legger du på alle skivene vil hver dumbbell veie hele 10 kg. Vektskivene låser du enkelt og trygt fast med låsene som følger med, Spinn lock låser. Cast iron dumbbell sett kommer i solid jernutførelse med en rubbet finnish.

Trening med Cast Iron Dumbbell Vektsett

Selv om det kan se lite ut med kun et Cast Iron Dumbbell vektsett er det nok. Du får en variert trening, selv de som er noe viderekommende. Velger du riktige øvelser er det nesten ingen begrensinger, for hvilke muskelgrupper du kan trene. Nybegynnere bør fokusere på teknikk i begynnelsen, og det skader ikke om de viderekommende sjekker den med jevne mellomrom.

Husk at god oppvarming er en viktig del av treningen.

Når du begynner med trening, begynn altså lett. Velg øvelser som er greie å gjennomføre. Over tid kan du utvide med øvelser, og mer vekt. Her er mange muligheter for øvelser, som for eksempel fronthev, triceps press, biceps curl, brystpress, et-håndsroing og utfall. Er du usikker på hva du skal velge; få hjelp fra andre eller på nett.

Her kan du fine gode tips til oppstart hvis du aldri har trent før.

Skulderpress er en fin øvelse, både for den erfarne og nybegynneren. Her kan man også velge om man vil gjøre øvelsen stående eller sittende. Når man står vil øvelsen utfordre flere muskelgrupper enn når man sitter. Er du nybegynner vil det kanskje være smart å sitte først, for senere å stå. Enten du sitter eller står utføres øvelsen likt. Manualene skal være i høyde med haken, og i skulderbredde. Håndbaken skal være mot deg. Strekk hendene opp mot taket, til armene er utstrakt. Senk deretter ned til hakehøyde igjen. Utfør bevegelsen med rolige og kontrollerte bevegelser.

Underkroppen kan også fint trenes med dumbbells (se flere øvelser for underkroppen her). Her kan man velge flere varianter av utfall, for eksempel gående eller stå i ro. Vil du ta knebøy med ekstra belastning kan du legge alle vektskivene på en stang. Hold dumbbbellen inntil brystkassen og kjør i vei. Husk å ha en stabil rygg, ved å aktivisere magemusklene.

Tilleggsinformasjon

Vekt20.5 kg
Dimensjoner36.5 × 20 × 10.5 cm

Vi anbefaler…