fbpx
treningsutstyr
På salg!

Cast Iron Barbell Vektsett – 100 kg

Gorilla Sports

kr 11,509 kr 8,056.30

Tomt på lager

  • Cast Iron Barbell Vektsett – 100 kg
  • 6 x 1,25 kg vektskiver
  • 6 x 2,5 kg vektskiver
  • 2 x 5 kg vektskiver
  • 2 x 10 kg vektskiver
  • 2 x 15 kg vektskiver
  • 1 x 150 cm barbell stang (rett vektstang)
  • 2 x 35 cm dumbbell (manualer) stenger
  • 6 x spinn lock star låser. 31 mm hull
  • Alle vektskivene er i solid jernutførelse, med en rubbet finish

Beskrivelse

Cast Iron Barbell sett er vektsettet for deg som ønsker et røft sett. Dette er sett som ser akkurat ut som navnet tilsier. Solid utført i jern, med en rubbet finish. Vektsett kjøper man selvfølgelig ikke kun på grunn av utseende på det. Derfor får du i pakken det utstyret du trenger for en god trening (her er 8 gode tips til effektiv trening). Det følger med et godt utvalg vektskiver, og to typer stenger. Det er en rett stang på 150 cm, som vil passe til en rekke øvelser. I tillegg kommer det to dumbbell-stenger, som vil komplettere treningen din. Vektskivene kommer med vekt fra 1,25 kg og opp til 15 kg. Du kan alternere vektskivene mellom de forskjellige stengene uten problemer. Spinn lock låsene, som følger med i pakken, er tilpasset bruken. Dermed vil vektskivene være trygt låst fast under hele treningen din. Cast iron barbell vektsett passer for deg, uavhengig av om du er erfaren eller en nybegynner. Tilpasningen er enkel med det du får i pakken.

Trening med Cast Iron Barbell Vektsett

Det varierte utvalget av vektskiver, sammen med stengene, vil gi deg en trening som er utfordrende. Samtidig gir vektsettet deg gode muligheter til stor variasjon. Er du nybegynner vil det være viktig at du begynner med de letteste vektene. Bruk tid på å finne øvelser og fokuser på teknikk. Når du har teknikken inne kan du legge på mer vekt.

Les: Styrketrening med riktig teknikk.

Øvelser innenfor styrketrening har et bredt utvalg. Du vil finne øvelser som er grunnleggende, og de som er mer spesialiserte. Det vil alltid være gunstig å ha med noen grunnleggende øvelser. Disse kan for eksempel være knebøy, utfall, skulderpress og tricepspress. Når du velger dine første øvelser tenk på at de skal ha en funksjon i hverdagen.

Når du trener, med Cast Iron Barbell settet, er det enkelte tekniske grunnprinsipper som er viktig. Et av disse er en stabil rygg. Det er et prinsipp som gjelder for de fleste øvelsene man utfører. En stabil og god holdning får du ved å aktivisere magemusklene litt. Hold en hånd på magen og host. Det du gjør med magemusklene skal du gjøre når du trener.

En øvelse som er både funksjonell, basic og trener flere muskelgrupper er knebøy. Du kan enten benytte stangen på skulderpartiet, eller holde en vektskive mot brystkassen (frontknebøy). Det beste er om du benytter begge. Det vil gi deg en god økt for bein og bak.

Les mer om trening av underkroppen her.

Tilleggsinformasjon

Vekt 100 kg
Dimensjoner 33 × 33 × 42 cm