fbpx
tilbud
Tilbud!

Cable Cross Med Chinsstang

Gorilla Sports

kr 9,899

På lager

Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Kombinert kabel-cross og chin-up stasjon
 • Dimensjoner: 200 x 150 x 210 cm (lengde x bredde x høyde)
 • Maksbelastning kabel-cross 100 kg
 • Maksbelastning chinsstang 150 kg
 • Høydejusterbare kabler
 • Ergonomiske håndtak
 • Farge: Hvit, mørkegrå og orange
 • Høy kvalitet og stabilitet
 • Leveres uten vektskiver, må kjøpes utenom hos Gorilla Sports

Beskrivelse

Med Cable Cross Med Chinsstang vil du kunne forvandle hjemmet ditt til en solid fundament for styrketrening.

Treningsapparatet som er av høy kvalitet og har også meget god stabilitet. Selv om den tar noe plass med 200 x 150 x 210 cm (lengde x bredde x høyde), vil du ha mange treningsmuligheter. For med Cable Cross Med Chinsstang har du tre kabelstasjoner inkludert i en stasjon. Og du kan trene justerbar cabel-cross, sittende kabeløvelser mellom de to stasjonene og øvelsen chin-ups med chin-up stangen.

Maks belastning for kabel-cross er 100 kg, og du må selv tilpasse vekten med vektskiver. Vektskivene som passer til apparatet må ha en hull diameter på 50 mm. Chin-up stangen kan klare en maksbelastning på 150 kg, og har høydejusterbare kabler med ergonomiske håndgrep og en armhevingsstang.

Det følges ikke med vektskiver og treningsbenk.

Trene med dette apparatet

Fordelene med Cable Cross Med Chinsstang er at du vil oppnå veldig gode helsemessige resultater samtidig som du styrker ulike muskelgrupper som armer, skuldre, ben, rygg, mage og bryst. Hvor du kan trene skuldermusklene med Front Raise, Cabelcurls med biceps og triceps extension av triceps osv. Med Cable Cross Med Chinsstang vil du oppnå mer energi, økt beinmasse, redusere vekt og fett. Fordi du gir positive impulser og utfordringer til både muskler, ledd og skjelettet. Cable Cross Med Chinsstang passer utmerket for deg som trener idrett på høyt nivå, eller du som motiveres av ha alt – i – ett – treningsmaskin hjemme.

For deg som liker utfordringer og ønsker å utvikle bryst og biceps er Chin- up øvelsen noe for deg. Men det er en styrkeøvelse, som vil kreve ganske mye av deg ikke bare fysisk, men også teknisk. Øvelsen kan minne om pull-up, men grepet på stangen er motsatt. Øvelsen trenes med bruk av egen kroppsvekt og involverer flere ledd samtidig. Da du holder stangen med begge hendene, mens du drar kroppen din opp mot brystet ved hjelp musklene i armene og skuldrene. Musklene som trenes er blant annet, Lattisimus dorsi, deltoids, teres major, rhomboideus major og minor, brystet (pectoralis major), nedre trapezius, biceps brachi osv. Men også underarm musklene og musklene i hånden trenes. Chin- up blir utført med at håndflatene peker mot deg, som et underhåndsgrep eller supinert grep. Og håndens posisjon vil påvirke hvilke muskler som blir aktivert under Chin-up. Har du et smalere grep trener du biceps brachii, og du aktiverer pectoralis major og biceps brachii. Før du trener Chin-up, er det viktig å styrke musklene som ryggen, deltoids, triceps og magemusklene, spesielt hvis man er nybegynner. Og for deg som sliter med smerter i skuldrene kan det være lurt å forsøke med et nøytralt og naturlig grep i stedet.

Selv om Cable Cross Med Chinsstang tar mye plass er den garantert et treningsapparat du vil ha mye moro med i forhold til de varierende øvelsene du kan trene for å styrke eller rehabilitere kroppen din. Og ikke minst få ønsket om drømmekroppen din oppfylt.

Vi anbefaler…