fbpx
tilbud
Tilbud!

Boksing Hjelm Trening

Gorilla Sports

kr 413kr 431

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Størrelsene: Small, Medium, Large
  • Materiale: kunstskinn
  • Beskytter: Hake, kinn, panne, ører og nakke
  • Material Tykkelse: 3 cm
  • Dobbel snøring på toppen av ​​og baksiden av ​​hodet
  • Hakestropp med dobbelt velcro (borrelås) lukking
  • Farge: Sort med hvit Gorilla Sports Logo

Beskrivelse

Trenger du ekstra beskyttelse og 100 % fokus på treningen din? Hva med Gorilla Sports boksehjelm? Under Combat Sport eller kontaktsport slik som boksing, kickboksing, MMA, thaiboksing, taekwondo osv. kan kamper noen ganger bli voldsomme. Og da trengs en god beskyttelse for å unngå skader uansett om man er amatør eller profesjonell. For du kan ha den beste teknikken, men uten riktig beskyttelse vil evnene dine sannsynligvis være begrenset og mer eller mindre lammet, da det er som oftest hodet som er mer utsatt i boksing. Og for å beskytte hodet ditt i en kamp eller på trening er og blir Gorilla Sports boksehjelm det sikreste valget.

Med Gorilla Sports boksehjelm er du beskyttet av et komfortabel kunstlær som omslutter hodet ditt og beskytter det med en 3 cm tykk polstring. Fargen er sort og med hvit Gorilla Sports Logo. Og du har dobbel snøring på toppen og baksiden av ​​hodet. Og i tillegg har boksehjelmen en hakestropp med dobbelt velcro lukking.

Se vårt utvalg av boksehansker her

Trening med boksehjelm

Kontakt sport eller Combat – som boksing, french boxing, MMA boksing, kickboksing, thaiboksing og annen mixed martial arts (som taekwondo, aikido, kung fu, karate, jujitsu, krav maga etc.) er det to idrettsutøvere som utøves mot hverandre, både for profesjonelle eller amatører. Og ofte kan det bli ganske voldsomt, da utøverne bruker kun never, hender, føtter eller never som er polstret med hansker til selve kampen. Og teknikken er å slå harde slag. Det er derfor behov for god beskyttelse for å unngå skader uansett om det er amatør- eller proff. Og utstyret må være så bra at man er beskyttet mot motstanderens slag og spark. For amatører er det obligatorisk å ha boksehjelm på konkurranser, som proffe under boksetreningen.

Boksehjelmen er et av de viktigste sikkerhetsutstyrene for en utøver i boksing. Og den beste boksehjelmen vil beskytte både ansiktet og kraniet/ hodet ditt. Samt hake, kinn, panne, ører og nakke. Da det forhindrer ansiktsskader, neseskader og blåmerker under de viktige sparringene.

Ønsker du og gjøre et godt kjøp med hensyn til kvalitet og sikkerhet? – Da er Gorilla Sports boksehjelm den rette for deg.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1.5 kg
Dimensjoner 30.5 × 29.5 × 12.5 cm
Størrelse

Small, Medium, Large

Vi anbefaler…