fbpx

Boksestasjon med boksesekk og punchingball

Gyronetics

kr 5,169

Tomt på lager

  • Stabil konstruksjon
  • Lett og plassbesparende design
  • Grunnflate:(LxBxH)117x98x208 cm
  • Lengde på stasjonen, inkludert støtte for punchingball: 147cm
  • Mål boksesekk: (LxBxH)80x27x27 cm
  • Vekt boksesekk: 21 kg

Beskrivelse

En boksestasjon med boksesekk og punchingball er perfekt å ha stående hjemme til treningsbruk. Den er designet i et lett materiale og er en plassbesparende løsning, som gjør at den tar lite plass. Den er særlig velegnet når vegg- eller takmontering ikke er et alternativ. Med en lengde på 117 cm og en bredde på 98 cm er det ikke mye plass som trengs. Konstruksjonen er robust, men trenger du å få den enda mer stabil kan du støtte den med fire vektskiver, som settes nederst på stativet. Du får mulighet for å trene med boksesekken på 21 kg når du skal bruke styrke, hurtighet trener du med punchingballen på baksiden av stasjonen.

Trening og bruk av boksestasjonen

Denne boksestasjonen er et godt redskap til å trene hjemme. Samtidig er den bra å trene med som kombinasjon sammen med enten vekter, kondisjonstrening eller begge deler. Den er klar til bruk så snart du har fått satt den opp og treningen er effektiv. Det er tøffere enn mange tror, selv om du kun slår på en boksesekk og denne ikke slår igjen. Den kan tåle mye juling og det er helt sikkert at du blir sliten lenge før boksesekken eller punchingballen.

Når du skal trene med boksestasjonen, så er det bra med en skikkelig oppvarming først. Det kan du enten gjøre hjemme med et hoppetau eller du kan jogge en tur først. Da blir musklene godt varme og du er klar til å trene på boksesekken og punchingballen. En boksesekk er mer enn bare å stå stille og slå på den. En ting er at du får styrke av å slå til den slik at den kommer i bevegelse, noe annet er at du må bevege deg for å få til gode slag. Om du vil trene beinmusklene samtidig er det også mulig å bruke beina til å sparke på sekken.

Tilleggsinformasjon

Vekt 52 kg
Dimensjoner 206 × 92.5 × 48 cm

Vi anbefaler…