fbpx

Boksesekk speed

Gorilla Sports

kr 709

1 på lager

FraktFrakt kr 249 - 999. Hent selv for kr 99. Hjemlevering kun kr 2499. BILLIG!
  • Diameter: 20 cm
  • Vekt: 0,6 kg
  • Høykvalitets sømmer
  • Elastiske stropper
  • Integrerte hekter til å feste i taket og på gulvet
  • Materiale: Kunstlær
  • Farge: Sort med hvit Gorilla Sports logo
Varenummer: 100931-00019-0001 Kategorier: , , Stikkord: , , , , ,

Beskrivelse

Du trenger ikke å være profesjonell bokser for å trene med en speed boksesekk. Det å kunne lande et slag før motstanderen din gjør det, er sannsynligvis en av de største fordelene i boksing. Og selv om du ikke er født med hastighet, er det aldri for sent å forbedre det. For med Gorilla Sports Boksesekk Speed har du denne muligheten.

Boksesekk Speed har en diameter på 20 cm og veier 0,6 kg. Du får den i sort syntetisk kunstskinn med hvit Gorilla Sports logo. Og i tillegg er den forsterket med høykvalitets sømmer og elastiske stropper. Det følger også med integrerte hekter til å feste i taket og på gulvet. Boksesekken tar liten plass og er lett å lagre eller flytte.

Se alt vårt bokseutstyr her

Trene med boksesekk speed

Boksesekk speed som er også kjent som gulv-til-tak-sekken, er en liten, sirkulær sekk eller ball som er bundet i begge ender fra gulvet og til taket med elastisitet. Boksesekk speed er unik for boksetreningen din, så du kan forbedre rytmen, timingen og nøyaktigheten. Boksesekk speed fra Gorilla Sports angriper du med dine slag, men du må ikke glemme å ha paradene oppe og dekke deg selv. For den vil teste reaksjonsevnen din, da den etter å ha mottatt et slag vil slå tilbake, som en ekte motstander.

Trening med boksesekk speed har også flere fantastiske helsemessige fordeler, og er et verdifullt tillegg hvis du foretrekker å trene hjemme eller på et treningsstudio. Med boksesekk speed blir du mer effektiv og nøyaktig i slagene dine. Da du forbedrer hånd- hastigheten og du får mer kraft. Noe som kommer til nytte når den beveger seg over et horisontalt plan, og raskt og uregelmessig skifter frem og tilbake, side til side, som krever at man bruker raske slag i et konstant tempo så du opprettholder rytmen. I tillegg utvikler du også kardiovaskulær utholdenhet, samtidig som armene dine blir vant til å kaste flere slag i et raskt tempo. Og du vil bedre smidigheten, koordinasjon og reaksjonsevnen.

Med boksesekk speed vil du ikke miste noen slag. Fordi du øker nøyaktigheten og refleksene dine. Samt at du vil få bedre rytme, for utviklingen av kamprytmen blir lagret i muskelminnet ditt og gjør deg mer effektiv i en konkurranse. Og trener du intenst med Boksesekk Speed fra Gorilla Sports, vil du absolutt nå dine mål raskere enn du forventet.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.6 kg
Dimensjoner12 × 11 × 11 cm

Vi anbefaler…

Boksesekk speed
kr 709