Black Rubber Komplett Vektsett – 108 kg

  • Black Rubber Komplett Vektsett – 108 kg
  • 6 x 1,25 kg vektskiver
  • 6 x 2,5 kg vektskiver
  • 2 x 5 kg vektskiver
  • 2 x 10 kg vektskiver
  • 2 x 15 kg vektskiver
  • 1 vektstang 150 cm
  • 1 EZ curlstang 120 cm
  • 2 x dumbbellstenger 35 cm
  • 8 Spinn Lock låser

kr 5,279

FraktFrakt kr 99 - 499. Hent selv for kr 39. Hjemlevering kun kr 999. BILLIG!

Vi anbefaler…

Beskrivelse

Black rubber komplett vektsett gjør trening hjemme enkelt. I pakken finner du variasjon på både vektskiver og typer stenger. Stengene er en rett stang, en EZ-stang og to dumbbell-stenger. Dermed gir de alene deg mye variasjon. Når du så legger til vekstskiver fra 1,25 kg og helt opptil 15 kg trenger man nesten ikke mer. Fordelen med dette vektsettet, i forhold til andre sett, er de gummibelagte vektskivene. De hindrer at du får hakk i gulvet om du er uheldig å mister dem. Siden det er stor variasjon i stenger og vektskiver kan du enkelt få trent hele kroppen uten å dra hjemmefra (les mer om hjemmetrening her). Stengene har en egenvekt, for nybegynnere kan det være greit å vite, at de kan benyttes uten vektskiver. Vektskivene kan også benyttes uten stenger, om du har behov for det. I pakken kommer det med 8 Spinn lock låser. De er tilpasset stengene og låser vektskivene trygt fast.

Trening med Black Rubber Komplett Vektsett

Driver du med styrketrening, eller er nybegynner, settet passer alle. På grunn av de forskjellige stengene og vektskivene har du store variasjonsmuligheter. Samtidig er det rom for progresjon, alt etter hvilke vekter du legger på. Nybegynnere vil vi anbefale å begynne lett. Når du føler deg tryggere, og sterkere, kan du legge på mer.

De forskjellige stengene kan brukes til forskjellige muskelgrupper. Du har også muligheten til å trene de samme muskelgruppene med forskjellige øvelser. Ser man for eksempel på trening av biceps har du flere valg. EZ-stangen kan benyttes, både med under- og overhåndsgrep. I tillegg kan du bruke dumbbells til curls, som hammer curls.

Se 6 effektive bicepsøvelser her.

Fordelen med en EZ-stang bør utnyttes. Denne stangen gir deg et bedre ergonomisk grep. Det vil si at håndledd ikke belastes på samme måte, som bruk av en rett stang. Dermed er det muligheter for å kunne legge på mer vekt uten å øke belastningen på håndledd. Denne stangen kan også benyttes til triceps press eller stående roing. Den rette stangen passer godt til øvelser som knebøy eller markløft. (Vær oppmerksom på stangens egenvekt).

De to dumbbell-stengene kan benyttes med vektskivene slik du ønsker. De lette vektene kan for eksempel være ypperlig for trening av små muskler i skulderledd. Dumbbells er også utmerket til øvelser som et hånsroing eller skulderpress (du kan også bruke stang, men dumbbells vil være mer utfordrende for små muskelgrupper). Ønsker du å utvide etter hvert kan du ta en titt på en multifunksjonsbenk eller ekstra vektskiver i vår butikk her.

Tilleggsinformasjon

Vekt 108 kg
Black Rubber Komplett Vektsett – 108 kg
Black Rubber Komplett Vektsett – 108 kg
kr 5,279
Lik oss på Facebook