fbpx

Black Rubber EZ Curl Vektsett – 70 kg

Gorilla Sports

kr 6,939

Tomt på lager

 • Black Rubber EZ Curl Vektsett – 70 kg
 • 4 x 1,25 kg vektskiver
 • 4 x 2,5 kg vektskiver
 • 4 x 5 kg vektskiver
 • 2 x 10 kg vektskiver
 • 1 x 120 cm EZ curlstang
 • 2 x 35 cm dumbbell stenger
 • 6 x Spin lock skivelås. Diameter på hull 31 mm
 • Gummibelagte vektskiver, sorte

Beskrivelse

Black rubber EZ curl settet er nesten et komplett treningstudio hjemme. Her får du en EZ curl stang og to dumbbell-stenger. Sammen med disse stengene får du et variert utvalg vektskiver som sørger for en god trening for både nybegynnere og erfarne. Black rubber EZ curl settet er ikke kun til overkroppen. Velg riktige øvelser og underkroppen får også en god trening (se gode øvelser for underkroppen her). Vektskivene kommer fra 1,25 kg og til 10 kg. Det gir et godt utgangspunkt for en god progresjon på treningen. Totalt er det 14 vektskiver med i settet. EZ stangen gir et godt ergonomisk grep, og vil skåne håndledd ved øvelser som for eksempel biceps curl. På grunn av den minsket belastningen kan du faktisk klare mer kilo enn du ville med en rett stang. Alle vektskivene er tilpasset bruken. I tillegg kommer det med hele 6 Spinn lock låser. Disse låsene gjør, at du enkelt låser vektskivene trygt fast på de forskjellig stengene. Alle vektskivene er belagt med et sort gummibelegg, som vil hindre skader i gulv.

Trening med Black Rubber EZ Curl Vektsett

Da utvalget av vektskiver er stort vil alle kunne ha utbytte av settet. Er du nybegynner velger du de letteste vektene. De viderekommende bør selvfølgelig velge tyngre vektbelastning. Det er viktig at du velger øvelser som passer til målene dine. Det vil gjelde både for over- og underkropp.

Du kan også begynne med Black Rubber EZ Curl Vektsett – 35 kg.

EZ Curl-stangen er utmerket til øvelser som for eksempel biceps curl, triceps press og markløft. Formen på stangen skåner håndleddene ved belastningen under trening. Biceps curl er en enkel øvelse for de fleste, og lar seg gjennomføre hvor som helst. Stå med stangen i hendene, i et underhåndsgrep. Hendene er strake. Før så stangen opp mot brystkassen og ned igjen. Bevegelsen skal være rolig og kontrollert.

Trener man forsiden av arm skal også baksiden trenes. Da kan du benytte EZ Curl-stangen til liggende triceps press. Ligg på rygg, med en bøy i knærne, og føttene solid forankret i gulvet. Stangen har du i hendene, som har bredde som skuldrene dine. Strekk hendene slik at stangen er opp mot taket. Lås skuldrene, og bøy i albu. La stangen gå ned til pannen, og deretter opp mot taket igjen.

Mange av de øvelsene man gjør med en EZ Curl-stang kan også gjøre med dumbbells. Det er faktisk å anbefale å bytte på dette. Det vil gi en bedre trening, og utfordre flere muskelgrupper. I tillegg er dumbbells utmerket til øvelser som for eksempel skulderpress, fronthev, utfall (dumbbels i hendene) og knebøy (dumbbell holdt mot brystkassen).

Se kategorien dumbbells i vår butikk her.

Tilleggsinformasjon

Vekt 70 kg

Vi anbefaler…

 • Universal Treningsbenk inkl. Rubber Vektsett - 108 kg

  Universal Treningsbenk inkl. Rubber Vektsett – 108 kg

  kr 19,179
  Les mer
 • Black Rubber Komplett Vektsett – 108 kg

  Black Rubber Komplett Vektsett – 108 kg

  kr 10,959
  Les mer
 • Black Rubber Barbell Vektsett – 100 kg

  Black Rubber Barbell Vektsett – 100 kg

  kr 9,829
  Les mer