fbpx

Black Rubber EZ Curl Vektsett – 35 kg

Gorilla Sports

kr 3,569

Tomt på lager

 • Black Rubber EZ Curl Vektsett – 35 kg
 • 2 x 1,25 kg vektskiver
 • 2 x 2,5 kg vektskiver
 • 4 x 5 kg vektskiver
 • 1 x 120 cm EZ curlstang
 • 2 x Spin lock skivelås. Diameter på hull 31 mm
 • Gummibelagte vektskiver (sort)

Beskrivelse

Dette er et vektsett som gir trening mange valgmuligheter. Black rubber EZ curl sett kan benyttes til mange forskjellige øvelser, samtidig som settet ikke krever stor plass. I tillegg egner settet seg utmerket, til hjemmetrening (les mer om trening hjemme her), på grunn av de gummibelagte vektskivene. Mister du en vil den ikke lage hakk i gulvet ditt. I settet kommer det en EZ curl stang og flere vektskiver. Vektskivene er på 1,25 kg, 2,5 kg og 5 kg. Totalt sett kan stange og vektskiver veie 35 kg, om alle skivene er på. Dermed vil det være utfordringer både for den mer erfarne og nybegynneren. EZ curl stangen vil gi mindre belastning på håndledd, enn en ordinær rett stang. I pakken finner du også låser som er tilpasset vektsettet og bruken av det. Det følger med 2 Spinn lock låser. Låsene er enkle å bruke, samtidig som de sikrer at vektskivene sitter trygt.

Trening med Black Rubber EZ Curl Vektsett

Det er ingen tvil om at Black Rubber EZ Curl settet vil gi deg utfordringer i treningen. Det gjelder nesten uansett hvilke mål du har, og hvilket nivå du er på. Det er mulig å bruke vekstskiver og stang uavhengig av hverandre, eller sammen. Er du nybegynner vil vi anbefale deg å vente med de tyngste vektene. Formen på stangen, med de karakteristiske «svingene», gir et godt ergonomisk grep. Det vil skåne håndleddene dine under trening.

Nybegynner innenfor styrketrening? Les mer her.

Det er flere øvelser som tjener på EZ-formen på stangen. En av disse er biceps curl. Ikke bare gir det mindre belastning på håndleddene, men du kan i tillegg ha på litt mer vekt (enn ved en rett stang). Biceps curl er en øvelse som er enkel og kan gjøres hvor som helst. Det kan være en fordel å stå foran et speil, slik at man kan følge med kroppsholdningen. Stå gjerne slik at du ser deg selv sidelengs. Hold stangen med et underhåndsgrep (håndflaten oppover). Bøy i albu slik at stangen beveger seg fra lår og opp til brystkassen. Sen rolig ned igjen.

Vil du bruke EZ Curl-stangen til underkropp eller ryggtrening? Ikke noe problem. Stangen er utmerket også til øvelser som markløft. Markløft er en øvelse som vil gi effekt både på bein, bak og nederste del av rygg. I tillegg må magemuskler aktiviseres for et teknisk riktig løft. Vil du trene forsiden av overkroppen er brystpress en øvelse som passer fint.

Vil du etter hvert ha litt mer utstyr kan du bestille flere vektskiver, eller hva med en treningsbenk? Mange liker ikke å ligge rett på gulvet, og da kan en yogamatte være en løsning.

Se mer utstyr i vår butikk.

Tilleggsinformasjon

Vekt35 kg
Dimensjoner46.5 × 23.5 × 17 cm

Vi anbefaler…

 • Black Rubber Komplett Vektsett – 108 kg

  Black Rubber Komplett Vektsett – 108 kg

  kr 10,959
  Les mer
 • Universal Treningsbenk inkl. Rubber Vektsett - 108 kg

  Universal Treningsbenk inkl. Rubber Vektsett – 108 kg

  kr 19,179
  Les mer
 • Black Rubber EZ Curl Vektsett – 70 kg

  Black Rubber EZ Curl Vektsett – 70 kg

  kr 6,939
  Les mer