fbpx

Black Rubber Dumbbell Vektsett – 30 kg

Gorilla Sports

kr 3,809

Tomt på lager

 • Black Rubber Dumbbell Vektsett – 30 kg
 • 4 x 1,25 kg vektskiver
 • 8 x 2,5 kg vektskiver
 • 2 x 35 cm dumbbell stenger
 • 4 x spin lock star lås. Hull 31 mm
 • Alle vektskivene er gummibelagt

Beskrivelse

Har du tenkt på å trene hjemme vil et sett med Black Rubber Dumbbells gi deg de utfordringene du trenger. Til tross for at det er lite utstyr får du mye igjen for det. Hele kroppen kan trenes kun ved bruk av dette vektsettet. Det tar liten plass, og skåner gulvet på grunn av gummibelegg på vektskivene. Mister du dem vil gummibelegget sørge for at gulvet ikke får hakk. Det følger med to stenger (35 cm) og hele 12 vektskiver. 4 skiver a 1,25 kg og 8 a 2,5 kg. Stengene har en egenvekt på 2,5 kg. Vektskivene og stengene kan også benyttes alene, uavhengig av hverandre, om du ønsker det. Vektskivene låses enkelt og trygt fast med Spin lock låsene som følger med i pakken. Dette er et sett som vil passe både nybegynnere og de mer viderekommende. Vil du etter hvert ha tyngre vektskiver finner du det i kategorien styrketrening (bestilles ekstra).

Her kan du finne kategorien styrketrening i vår butikk.

Trening med Black Rubber Dumbbell Vektsett

Dette vektsettet vil gi deg den utfordringen du trenger for en god trening. Black Rubber Dumbbell settet kan benyttes til å trene alle de viktigste muskelgruppene, til og med underkroppen. Det er viktig at nybegynnere er tålmodige og begynner med lette vekter. Noen vil kanskje synes at kun stengene er nok til å begynne med. Få teknikk og styrkeprogram på plass, før du lesser på med mye vekt.
Dette vektsett kan benyttes til utallige øvelser, både for over- og underkropp. Øvelser for inderkroppen kan være knebøy og utfall. Overkroppen trenes med øvelser som for eksempel skulderpress, fronthev, et-hånds-roing eller brystpress. Det kan være greit å få hjelp til å finne øvelser som passer deg, og dine mål.

En enkel øvelse for skuldre er skulderpress. Den kan gjøres stående eller sittende. Velger du å sitte bruk en stol uten armlener (kjøkkenstol eller lignende). Når du sitter vil ryggen få støtte fra stolens rygg. Dette kan være smart om du er nybegynner. Hold en dumbell/manual i hver hånd, i hakehøyde og skulderbredde. Strekk hendene opp mot taket, til armen er strak. Senk deretter ned til hakehøyde igjen. Vær oppmerksom på at håndbaken skal vende mot deg.

Les mer om styrketrening for nybegynnere her.

Det er ikke vanskelig å bruke manualene til trening av underkroppen. Øvelser som knebøy, utfall og bulgarsk utfall kan få ekstra vekt med dumbbells. Øvelsene utføres på samme måte som vanlig, med et unntak. I hendene holder dun dumbbells/manualer. Ved knebøy holder du en manual fast mot brystkassen. Vil du ha litt mer kondisjonstrening inn i treningen din? Et hoppetau kan gi deg en intervall trening. Det gjør du slik at i pausene fra trening med dumbbells hopper du tau i stedet for å vente/ikke være aktiv.

Les: Rask styrketrening med manualer.

Tilleggsinformasjon

Vekt 31 kg
Dimensjoner 41 × 20 × 17.5 cm

Vi anbefaler…

 • Universal Treningsbenk inkl. Rubber Vektsett - 108 kg

  Universal Treningsbenk inkl. Rubber Vektsett – 108 kg

  kr 19,179
  Les mer
 • Black Rubber Komplett Vektsett – 108 kg

  Black Rubber Komplett Vektsett – 108 kg

  kr 10,959
  Les mer
 • Black Rubber EZ Curl Vektsett – 70 kg

  Black Rubber EZ Curl Vektsett – 70 kg

  kr 6,939
  Les mer