fbpx
treningsutstyr
På salg!

Black Rubber Dumbbell Vektsett – 20 kg

Gorilla Sports

kr 2,739 kr 1,917.30

Tomt på lager

  • Black Rubber Dumbbell Vektsett – 20 kg
  • 4 x 1,25 kg vektskiver
  • 4 x 2,5 kg vektskiver
  • 2 x 35 cm dumbbell stenger
  • 4 x spin lock star lås. Hull 31 mm
  • Alle vektskivene er gummibelagt

Beskrivelse

Det er ikke alle som vil fylle huset med store treningsapparater. Black Rubber Dumbbell Vektsett er da løsningen. Settet tar liten plass og du kan variere treningen uten problemer. I tillegg er vektskivene skånsomme mot gulvet. De er nemlig gummibelagt, og derfor trenger du ikke bekymre deg for hakk i gulvet. Black Rubber Dumbbell-settet kommer med to stenger, som hver måler 35 cm. Sammen med stengene kommer 8 vektskiver. Vektskivene veier 1,25 kg og 2,5 kg. Siden det er flere av hver vil trening med settet være utfordrende både for nybegynnere og de mer viderekommende. Det er mulig å legge på vektskiver på hver til 7,5 kg. I tillegg har stengene en egenvekt på 2,5 kg. Det vil si to dumbbells som veier 10 kg hver. Spin lock låsene som følger med låser vektskivene enkelt og trygt fast.

I vår butikk kan du også bestille Black Rubber Dumbbell Vektsett – 30 kg.

Trening med Black Rubber Dumbbell Vektsett

Black Rubber Dumbbell-settet gir deg mange muligheter til variasjon i treningen. Det er faktisk mulig å få en god trening for mange muskelgrupper med vektsettet. Det handler egentlig bare om hva du selv gjør det til. Nybegynnere bør ikke ha mye vekt til å begynne med. Det er viktigere i starten å få øvelsene inn, og teknikken på plass. Etter hvert kan du øke vektbelastningen. Bli ikke overrasket, om du ikke klarer mer enn selve stengene til å begynne med.

Les: Styrketrening for deg som aldri har trent før – gode tips til oppstart.

Dumbbells/manualer kan brukes til utallige øvelser. Noen av disse øvelsene er; biceps curl, ett-hånds-roing, brystpress, fronthev og skulderpress. Er du nybegynner kan det være greit å få hjelp med et treningsprogram til å begynne med.

En øvelse som er enkel å gjøre, også for deg som er nybegynner, er skulderpress. Du kan sitte på en stol, eller du kan stå. Er du usikker på ryggen din er det anbefalt å sitte på en kjøkkenstol eller lignende. Ryggstøet på stolen hjelper deg da til å holde en rett rygg gjennom treningen. Bevegelsen er lik uansett om du står eller sitter. Hold manualene i hakehøyde og skulderbredde. Håndbaken skal vende mot deg. Strekk armene mot taket til albuen er utstrakt, for så å senke ned til hakehøyde igjen.

Mange tror at det er vanskelig å trene underkroppen med dumbbells. Det er det ikke, det handler om å vite hvilke øvelser som er mulig. Inneholder styrketreningen din utfall og knebøy kan Black dumbbell settet brukes til ekstra belastning. Ved utfall holder man en dumbbell i hver hånd. Tar du knebøy holder du en dumbell nært brystkassen. Når du har trent en stund vil du kanskje utvide treningen din. Hva med noen flere vektskiver eller et hoppetau?

Slik kan du utvide treningen din.

Tilleggsinformasjon

Vekt 21 kg
Dimensjoner 40 × 21 × 11.5 cm