tredemolle
Tilbud!

Biceps Isolator

Gorilla Sports

kr 298.35

Tomt på lager

  • Biceps Isolator
  • Solid stål og polstret
  • Skulderstropper er justerbare
  • Støtte under trening
  • Barbell ikke inkludert
Varenummer: 100614-00019-0001 Kategorier: , Stikkord: , , , , , ,

Beskrivelse

Trener man hjemme er plassmangel ofte en begrensning for treningsutstyr. Utvalget begrenses ofte, men her er en smart løsning – Biceps Isolator. Dette er hjelpemidlet, for deg som ikke har plass til, for eksempel en Preacher Curl Benk. Biceps Isolator vil gi støtte på samme måte som en benk. Og du får muligheten til å jobbe isolert med biceps. Dette hjelpemidlet vil også være en god hjelp når du trenger støtte på skikkelige tunge løft. Biceps Isolator består av en solid stålkonstruksjon med medfølgende skulderreimer (skulderreimene kan justeres individuelt). Polstringen gjør Biceps Isolator bekvem og trygg å bruke. Vær oppmerksom på at Barbell Bar ikke følger med, og må bestilles utenom. Det er mulig å bruke både en Barbell (rett stang), Dumbbell (manualer) og EZ – Curl Stang. Velg gjerne litt forskjellige vektskiver, når det gjelder kilo. Det vil sikre deg progresjon i treningen. Biceps Isolator passer for både de viderekommende og nybegynnere.

Trening med Biceps Isolator

Nå er det ikke mulig å trene med Biceps Isolator alene. Det må litt vektbelastning til. Det spiller ingen rolle om du velger en stang eller manualer. Det beste er om du velger trening hvor begge brukes. Det gir variasjon i hvordan musklene belastes. Samtidig sikrer det at en arm ikke blir sterkere enn den andre (det kan skje ved bruk av kun stang).

Biceps curl er i utgangspunktet en enkel bevegelse. Bøy i albu, slik at hånden din går oppover. Dette er en bevegelse vi gjør mange ganger hver dag. Poenget med Biceps curl er å bli sterkere, også for dagligdagse aktiviteter. Det er vel heller ikke å komme fra at en veltrent overarm ser bra ut. Normalt tas biceps curl med overarmen nær sidene av overkroppen. Bruker man Biceps Isolatorer får overarmen støtte. Du har ikke mulighet til å bevege den bak for å få fart til bevegelsen. Dermed blir en curl tyngre å utføre. Biceps vil få en isolert trening.

Biceps er en liten muskel, sammenlignet med mange andre. En god styrkeøkt skal inneholde også andre øvelser. Ha med øvelser for alle muskelgruppene i overkropp og underkropp. Stangen eller manualene du bruker til biceps kan du også bruke til disse. Vektbelastningen bør variere for de forskjellige muskelgruppene.

Er du nybegynner bør du få hjelp til et styrkeprogram, og teknikk. Hver øvelse har sin teknikk, og det er viktig få denne på plass. Det er mye hjelp å få blant annet på nett. Du vil finne gode videoer og forklaringer på hvordan du skal gjøre. Få gjerne noen til å sjekke deg når du trener. Det er ikke like lett å se hvilke feil man gjør på egen hånd.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1.6 kg
Dimensjoner 63.5 × 10 × 8 cm

Vi anbefaler…