Barbell bar sett 25 mm vinyl 60 kg – Økonomi

  • 2 x 2 kg vektskiver
  • 2 x 5 kg vektskiver
  • 4 x 10 kg vektskiver
  • Vekt: 60 kg
  • Lengde: 165 cm
  • Diameter: 25 mm
  • Materiale: Vinyl

kr 1,489

På lager

Frakt kr 99 - 499. Hent selv for kr 39. Hjemlevering kun kr 999. BILLIG!

Vi anbefaler…

Beskrivelse

Med Gorilla Sports Barbell bar sett på 25 mm og 60 kg har du en effektiv og optimal vektstang for trening hjemme eller på treningsstudio. Da den består av tre deler, og kan lett demonteres for eventuelt lagring. Og med vinyl på vektskivene minsker du også risikoen for skader på gulv, samt at du reduserer støy om du så skulle miste vekten i gulvet.

Barbell bar sett er 165 cm lang, veier 60 kg og har en diameter på 25 mm, med 30 cm i hver ende av stangen for å legge til vektskiver.Stangen klarer maksimalt en belastning på 80 kg. Og vektskivene er delt opp i 2 x 2 kg vektskiver, 2 x 5 kg vektskiver og 4 x 10 kg vektskiver. Materialet får du i vinyl. Og i tillegg kommer Barbell bar sett med vinylbelagt vektskiver og to star skrulås for å sikre vektskivene.

Trene med dette settet

Det å trene med Barbell bar sett er en effektiv treningsform, da du kan trene alle de store muskelgruppene i kroppen. Slik som Squat, lunges og dødløft for ben og legger. Og klassisk bicepscurl for armer. Og Bend – over – row, skulder – press for rygg og skuldre.

Barbell bar sett passer for både nybegynnere og avanserte. Da det viktigste med treningen er å ha riktig teknikk, slik at du har mest utbytte av treningen for å unngå skader eller slitasje på ledd og muskler. Settet kan brukes alene, men kan også være et fint supplement til ulike treningsbenker som skråbenk, flatbenk, benkpress som du finner her på Gorilla Sports nettside.

Tilleggsinformasjon

Vekt 60 kg
Dimensjoner 101.5 × 37.5 × 72 cm

#gospo_hjemmegym

Lik oss på Facebook