fbpx
tilbud

Barbell Bar Med Spinlock Star Lås – 170 cm

Gorilla Sports

kr 1,009

Tomt på lager

 • Barbell Bar Med Spinlock Star Lås – 170 cm
 • Endestykker til vektskiver: 31,1 cm (hver side)
 • Egenvekt 10 kg
 • Maksimal vektbelastning ved bruk: 200 kg
 • Passer vektskiver med hull 31 mm
 • Barbell bar diameter: 30 mm
 • 2 Spinlock Star Lås inkludert
 • Lengde grepflate 107 cm

Beskrivelse

En barbell bar kan brukes til mange forskjellige øvelser. Barbell Bar med Spinlock Star Lås – 170 cm vil passe utmerket blant annet til forskjellige stasjoner, for eksempel en Multi-Squat Rack. Barbellen kan også brukes til forskjellige treningsbenker, alt etter hva du ønsker. Lengden på denne barbell baren passer de aller fleste typer stasjoner og benker, også de justerbare. Barbell baren veier i seg selv 10 kg, men har god plass til vektskiver. Hver side av barbell baren har rundt 31 cm tilgjengelig for dette. Når du bruker barbell baren vil alle vektskivene sitte trygt fast. Det sørger de 2 Spinlock låsene for. Du skrur de enkelt på plass via gjengene på barbell baren. Vektskiver følger ikke med. Det gir deg muligheten til å velge vektskiver etter behov. Du vil finne vektskiver fra 1,25 kg og opp til 30 kg her hos oss. Pass på at vektskivene du bestiller gir deg progresjon i treningen. Alle skivene vil passe på denne barbell baren. Sjekk gjerne oppbevaring av vektskiver i samme slengen.

Trening med Barbell Bar Med Spinlock Star Lås – 170 cm

Nybegynnere bør gi kroppen litt tid til å venne seg til trening. Begynn med lette vekter, gjerne bare barbell baren. Jobb med å få øvelsene på plass, og teknikk. Teknikk er viktig for å få den effekten en vil. Når man bruker en øvelse vil man gjerne at den skal belaste de muskelgruppene den skal. Det sørger god teknikk for. Samtidig sørger god teknikk for at du ikke trener på deg skader over tid.

En barbell bar passer på et treningssenter, på treningsrommet til idrettslaget eller hjemme. Ja, faktisk de fleste steder hvor folk trener. Det geniale med en barbell bar er at man ikke trenger all verden til annet treningsutstyr om man ikke ønsker. Når det er sagt, det gir bedre utbytte om man har en treningsbenk og eventuelt en rack tilgjengelig. Er du erfaren vil en barbell bar som denne passe godt i en Power Cage.

Et program bør inneholde enkelte øvelser, uansett nivå. Baseøvelser er viktige. Det vil si øvelser som trener flere muskelgrupper på en gang, og en del av støttemuskulaturen. Noen eksempler på baseøvelser med barbell: knebøy (forside og bakside lår), baken, stabilisering av mage/rygg, benkpress (bryst, forside skuldre, triceps), militærpress (skuldre, triceps, stabilisering av mage/rygg), stående roing (øvre rygg, lats/rygg, bakside skuldre, biceps, korsrygg) og markløft (baken, bakside lår, korsrygg, øvre rygg, underarmer).

Les: Markløft – hvorfor og hvordan.

Selvfølgelig bør treningsprogrammet ditt inneholde mer enn disse 4 øvelsene. Blant annet er trening av kjernemuskulatur viktig i forhold til løfteteknikk, og dagliglivet generelt. Få gjerne hjelp på nett, eller noen erfarne, til å sette opp ditt personlige program.

Tilleggsinformasjon

Vekt 11 kg
Dimensjoner 174 × 9.5 × 9.5 cm

Vi anbefaler…

 • Tilbud! Gorilla Sports Duffel Bag

  Gorilla Sports Duffel Bag

  kr 203.40
  Kjøp
 • Tilbud! Barbell Bar Med Fjærlås – 120 cm

  Barbell Bar Med Fjærlås – 120 cm

  kr 638
  Kjøp