fbpx
tilbud

Barbell Bar Med Spinlock Star Lås – 150 cm

Gorilla Sports

kr 899

Tomt på lager

  • Barbell Bar Med Spinlock Star Lås – 150 cm
  • Endestykker til vektskiver: 28 cm (hver side)
  • Egenvekt 8 kg
  • Maksimal vektbelastning ved bruk: 200 kg
  • Passer vektskiver med hull 31 mm
  • Barbell bar diameter: 30 mm
  • 2 Spinlock Star Lås inkludert
  • Lengde grepflate 90 cm

Beskrivelse

Når man skal investere i en barbell er det enkelte ting som er viktig. Kvalitet, lengden og pris. Barbell Bar med Spinlock Star Lås blir da nesten 3 i ett. Denne barbellen passer godt til enkelte maskiner og stasjoner, og kan benyttes uten (skal du bruke den på maskin/stasjon sjekk at lengden passer). Trening med denne barbell baren kan være for overkropp eller underkropp. Det avhenger kun av hvilke øvelser du bruker. Det følger ikke vektskiver med denne barbellen. Det betyr, at du kan plukke akkurat de vektskivene som passer for deg. Alle vektskivene hos oss vil passe på stangen. Er du nybegynner vil vi anbefale deg å tenke grundig over hvilke vektskiver du trenger, og ikke velg for tunge. Invester heller i et utvalg av vektskiver, som over tid vil gi progresjon i treningen. Når du bruker barbellen sitter vektskivene trygt fast. Det sørger Spinlock Star låsene for. De er enkle å skru på endene etter at vektskivene er på plass.

Trening med Barbell Bar Med Spinlock Star Lås – 150 cm

Når man er nybegynner skal man begynne med å la kroppen venne seg til trening. Ha et fullkroppsprogram, og begynn lett. Jobb med teknikk og utførelse av hver enkelt øvelse. Muskler, nervebaner og ledd trenger litt tilvenningstid. Samtidig vil god teknikk være «alfa & omega» over tid.

Barbell bar passer like godt hjemme som på et trimrom på jobben. Du trenger ikke engang trene i timevis hver gang. Begynn med det vi kaller baseøvelser. Baseøvelser er øvelser som belaster de største muskelgruppene være, samt flere muskelgrupper samtidig. I tillegg er baseøvelser for det vi kaller støttemuskulatur.

Her er noen eksempler på baseøvelser hvor du bruker barbell: knebøy (forside og bakside lår, baken, stabilisering av mage/rygg), markløft (baken, bakside lår, korsrygg, øvre rygg, underarmer), benkpress (bryst, forside skuldre, triceps), militærpress (skuldre, triceps, stabilisering av mage/rygg) og stående roing (øvre rygg, lats/rygg, bakside skuldre, biceps, korsrygg).

I tillegg til øvelser, som de over, vil trening av mage og enkelte andre øvelser høre naturlig inn i et godt treningsprogram. Samtidig kan flere øvelser også utføres med dumbbells. Det er en fordel å veksle mellom dumbbells og barbells. Det gir muskelgrupper forskjellig type belastning, selv om øvelsen er den samme. Sjekk gjerne vektskivene med tri grip. De er enkle å bruke alene, i stedet for dumbbells. To fluer i en smekk. Å holde treningsutstyr pent over tid handler også om oppbevaring. Det er greit å ha et stativ for vektskiver. Enkel lagring og ser ryddig ut når skivene ikke er i bruk.

Les mer om trening med dumbbells her.

Tilleggsinformasjon

Vekt 8.5 kg
Dimensjoner 154 × 8.5 × 8.5 cm

Vi anbefaler…