fbpx
tilbud

Barbell Bar Med Fjærlås – 170 cm

Gorilla Sports

kr 959

Tomt på lager

  • Barbell Bar Med Fjærlås – 170 cm
  • Endestykker til vektskiver: 31,1 cm (hver side)
  • Egenvekt 10 kg
  • Maksimal vektbelastning ved bruk: 200 kg
  • Passer vektskiver med hull 31 mm
  • Barbell bar diameter: 30 mm
  • 2 Fjærlås inkludert
  • Lengde grepflate 107 cm

Beskrivelse

Her hos oss finner du flere stasjoner og treningsbenker hvor en Barbell Bar med Fjærlås – 170 cm passer. Du trenger selvfølgelig ikke nødvendigvis ha en av stasjonene eller benkene. Barbell baren kan godt brukes uten. Likevel vil utvalget av øvelser være enklere sammen med annet treningsutstyr. Årsaken, til at barbell baren er god sammen med annet utstyr, er rett og slett lengden. Velger du bruke barbell baren frittstående vil du selvfølgelig også få en utmerket trening. Vektskiver følger ikke med og må bestilles utenom. Alle vektskivene her hos oss vil passe på stangen. Det er en fordel at du må velge vektskiver utenom. Det gir deg muligheten til å skreddersy vektene. Velg etter hvilket nivå du er på. Ta hensyn til at selve barbell baren veier 10 kg uten vektskiver på. Sammen med barbell baren får du to fjærlåser. De er enkle å sette på, og ta av. Samtidig sikrer de vektskivene under trening. Ønsker du trene med dumbbells i tillegg finner du det og her hos oss. Eller hva med å ta en titt på de forskjellige tri grip vekstskivene vi kan tilby? Tri grip kan enkelt benyttes i stedet for dumbbells.

Trening med Barbell Bar Med Fjærlås – 170 cm

Har du aldri trent tidligere bør du begynne rolig. Jobb med lette vekter, eventuelt kun barbell bar til å begynne med. Bruk litt tid til å la muskler, ledd og nervebaner bli vant med trening og øvelsene. Få gjerne litt hjelp med teknikk. Teknikk gjør at du får en god trening og ikke trener på deg skader over tid.

Barbell bar med denne lengden kan passe overalt. På treningssentret eller hjemme, alt etter behov. Det er mange øvelser man kan gjøre med kun denne og noen vektskiver. Velger man å bruke barbell sammen med, for eksempel en Squat Stand og en treningsbenk, vil en del øvelser bli tryggere å utføre. Samtidig blir det sikrere ved tunge løft.

Uansett hvilket nivå man er på skal et treningsprogram inneholde baseøvelser. Det er øvelser for støttemuskulatur og for flere muskelgrupper samtidig. Noen vanlig baseøvelser er: knebøy (forside og bakside lår), baken, stabilisering av mage/rygg, benkpress (bryst, forside skuldre, triceps), stående roing (øvre rygg, lats/rygg, militærpress (skuldre, triceps, stabilisering av mage/rygg), bakside skuldre, biceps, korsrygg) og markløft (baken, bakside lår, korsrygg, øvre rygg, underarmer).

Ta en titt på nettet, eller sjekk vår blogg for flere tips.

Sammen med baseøvelser legger man inn andre øvelser. Øvelsene bør gjenspeile hvilket mål du har med treningen. Et lite tips; pass på å ha med gode øvelser for kjernemuskulaturen. Etter hvert som du løfter tyngre vil det være avgjørende for en god teknikk, og for å holde seg skadefri.

Tilleggsinformasjon

Vekt 9.5 kg
Dimensjoner 174 × 8.5 × 8.5 cm

Vi anbefaler…