fbpx
tilbud

Barbell Bar Med Fjærlås – 150 cm

Gorilla Sports

kr 849

Tomt på lager

 • Barbell Bar Med Fjærlås – 150 cm
 • Endestykker til vektskiver: 28 cm (hver side)
 • Egenvekt 8 kg
 • Maksimal vektbelastning ved bruk: 200 kg
 • Passer vektskiver med hull 31 mm
 • Barbell bar diameter: 30 mm
 • 2 Fjærlås inkludert
 • Lengde grepflate 92 cm

Beskrivelse

Barbell bar med lengde på 150 cm er meget anvendelig. Den kan benyttes på forskjellige treningsbenker eller til stasjoner, for eksempel en Universal Treningsbenk. Tenker du benytte Barbell baren sammen med annet treningsutstyr pass på at målene stemmer (grepstykket er 92 cm). Vektskiver følger ikke med denne barbell baren. De må du bestille i tillegg. Det kan være en fordel for deg. Det gir deg nemlig muligheten til å velge vektskiver utfra nivå. Viderekommende vil gjerne ha en del tunge vekter, mens nybegynnere trenger noe lettere vektskiver. Alle vektskivene her hos oss har hull som passer på barbell baren. Velg om du vil ha for eksempel vektskiver i krom, gummierte eller Iron cast. Hver ende på barbell baren har 28 cm tilgjengelig for vektskiver. Fjærlåsene, som følger med, sørger for at de sitter trygt under hele treningen. Barbell bar som denne passer til bruk mang steder. Hjemme eller på et treningssenter, spiller ingen rolle. Vær oppmerksom på at enkelte øvelser vil gi bedre progresjon om du veksler mellom barbell og dumbbell.

Trening med Barbell Bar Med Fjærlås – 150 cm

Styrketrening er for alle! Vekt, alder eller nivå betyr ingenting. Det handler om å trene etter nivå og mål. Nybegynnere bør starte litt lett. La kroppen bli vant med øvelsene. Samtidig skal man ha fokus på teknikk. Over tid vil teknikken være viktig for en god og skadefri trening. Er du usikker; få litt hjelp.
Har du lyst til å bruke denne barbell baren sammen med annet utstyr er det mye å velge i. Ha derfor klart for deg hva behovet ditt er. Skal du satse på en enkel flat treningsbenk eller en Multifunskjonsbenk? Skal barbell baren brukes i en Squat Stand eller en Squat Rack? En del øvelser vil være best med for eksempel en rack. Tunge squats hvor man løfter barbellen fra gulvet er ikke å anbefale.

Baseøvelser skal alltid være med i et treningsprogram. Det gjelder uansett om du trener fullkroppsprogram eller et splitt program. Baseøvelsene trener flere muskelgrupper samtidig, og i tillegg støttemuskulatur. Øvelser som regnes som baseøvelser er blant annet knebøy, markløft, stående roing og militærpress. Alle disse kan gjøres med denne barbellen.

Sammen med baseøvelser gjør man også andre øvelser. Noen bruker man barbell til, og andre dumbbells. Det beste er å kombinere disse. En kombinasjon styrker de forskjellige muskelgruppene bedre. Glem heller ikke å få med gode øvelser for mage/core. Det kan være øvelser som planken (stående eller bevegende), sit-ups, crunches eller leg raises.

Les også: Kom i form på rekordtid.

Tilleggsinformasjon

Vekt 8.8 kg
Dimensjoner 154 × 8.3 × 8.3 cm

Vi anbefaler…

 • Tilbud! Barbell Bar Med Fjærlås – 120 cm

  Barbell Bar Med Fjærlås – 120 cm

  kr 638
  Kjøp