fbpx
tilbud
Tilbud!

Barbell Bar Med Fjærlås – 120 cm

Gorilla Sports

kr 638

På lager

Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Barbell Bar Med Fjærlås – 120 cm
 • Endestykker til vektskiver: 20 cm (hver side)
 • Egenvekt 8 kg
 • Maksimal vektbelastning ved bruk: 200 kg
 • Passer vektskiver med hull 31 mm
 • Barbell bar diameter: 30 mm
 • 2 Fjærlås inkludert
 • Lengde grepflate 80 cm

Beskrivelse

Har man en barbell bar på 120 cm har man et enkelt og effektivt treningsutstyr. Denne barbellen passer utmerket til øvelser for hele kroppen. Den kan brukes alene eller sammen med forskjellige treningsbenker (sjekk ut noen av treningsbenkene her hos oss). Lengden gjør at den også kan benyttes til en del øvelser hvor man eller ofte bruker dumbbell. Front hev (front raises) er for eksempel en slik øvelse. Det følger ikke vektskiver med denne barbell baren. Det gir deg muligheten til å velge selv hva du trenger. Du vil finne vektskiver fra 1,25 kg og helt opp til 30 kg her hos oss. Alle vektskivene har hull som passer på denne barbell baren. Samtidig kan du velge utførelse etter hva du liker. Vil du ikke ha riper i gulvet velger du gummierte vektskiver. Liker du skinnende krom har vi vektskiver med det også. Uansett hvilke vektskiver du velger vil de sitte godt fast under trening. Det sørger to fjærlåser for. Låsene følger med barbell bar.

Trening med Barbell Bar Med Fjærlås – 120 cm

Å trene styrke er bra for alle. Det handler om å ha en god helse og en enklere hverdag. Alder, vekt, kjønn eller nivå; alle kan. Er du helt fersk i denne typen trening kan det være smart å få litt hjelp til å sette opp et program. Begynn lett, og jobb deg opp mot tyngre vekter. Bruk også tid på å få teknikken på plass.

Les også: Styrketrening for deg som aldri har trent før – gode tips til oppstart.

Barbell bar på 120 cm passer til hele kroppen. Du kan velge om du går for et fullkroppsprogram eller annet. Uansett hva du gjør skal noen øvelser alltid være med – baseøvelser. Dette er øvelser som trener flere muskelgrupper med en øvelse. Samtidig trener de forskjellig støttemuskulatur. Baseøvelser er øvelser som for eksempel knebøy, markløft og stående roing. Du kan gjøre alle disse med en barbell.

I tillegg til baseøvelser legger man inn andre øvelser for overkropp og underkropp. Barbell baren kan brukes til øvelser for overkroppen, som for eksempel benkpress, biceps curl, triceps press (liggende eller stående) og fronthev. Underkroppen kan trenes for eksempel med hip trust (barbell som ekstra belastning) og utfall. Velg øvelser som gjør at du når målet ditt.

Les mer om fullkroppsprogram her.

Legg gjerne inn andre typer øvelser når du trener. Tren litt kardio, for eksempel enten med å gå raskt eller hoppe tau. Tren koordinasjon og balanse. Det kan for eksempel gjøres med en step-benk. Tren kjernemuskulatur med øvelser som for eksempel planken. Variasjon i treningen er nyttig. Det uansett om du er nybegynner, erfaren, driver med fitness eller annen idrett.

Tilleggsinformasjon

Vekt 7 kg
Dimensjoner 125 × 8 × 8 cm