fbpx

Barbell Bar Med Barbell Pad – 170 cm

Gorilla Sports

kr 1,189

Tomt på lager

 • Barbell Bar Med Barbell Pad – 170 cm
 • Barbell 30 mm x 170 cm
 • Maks vektbelastning på barbell ved bruk: 200 kg
 • Vekt barbell: 10 kg
 • Mål side for vektskiver: 31,1 cm
 • Passer vektskiver med hull diameter 31 mm
 • Mål pads: lengde ca. 40 cm
 • Pads monteres enkelt med borrelås
 • Pads passer alle typer barbell
 • Farge pads: sort
 • Vektskiver og låser ikke inkludert

Beskrivelse

Trening med en barbell over skuldrene kan være ubehagelig. Spesielt om man har på mye vekt. Denne barbell baren kommer med en barbell pad. Det gjør at du kan slippe det meste ubehaget med enkelte øvelser. Padden festes enkelt rundt barbell med en borrelås. Den kan til og med benyttes på andre barbells du har. Selve Barbellen er hele 170 cm lang. Barbells på denne lengden vil, for eksempel, passe godt i en Multi-Squat Rack eller andre typer racks og stasjoner. Barbellen veier 10 kg, og det må man ta hensyn til når man legger på vektskiver. Endene på barbellen er over 30 cm og gir god plass til flere vektskiver. Vektskivene låses fast med Star Locks. Det vil si at man skrur låsen på selve stangen. Dette sikrer vektskivene mens du trener. Lås og vektskiver er ikke inkludert. Dette må du bestille utenom. Egentlig en fordel for deg, da det gir bedre muligheter til å skreddersy hva du trenger. Nybegynnere vil jo ha behov for andre vektskiver enn hva en viderekommende trenger. Likevel; sjekk både vektpakker og enkeltstående vektskiver før du bestemmer deg.

Trening med Barbell Bar Med Barbell Pad – 170 cm

Det er mange øvelser som kan gjøres med en barbell. Barbell Bar med Barbell Pads kan du bruke både med og uten pads, avhengig av øvelse. Når du bestiller må du tenke over hva du skal trene med barbellen. Denne barbellen passer kanskje best til øvelser som markløft, knebøy og enkelte øvelser i forskjellige stasjoner. Er du ute etter en barbell til biceps curl eller triceps extension bør du heller sjekke ut våre EZ Curl Barbell.

Markløft er en øvelse som gir god effekt på flere muskelgrupper. Føttene er i ca. skulderbredde, og føttene godt plantet i gulvet. Ta tak i stangen med overhåndsgrep. Du skal ha bøyde knær. Trekk skuldre bak og ned, og løft brystkassen. Aktiviser magemusklene for å stabilisere ryggen. Trekk så stangen med deg opp. Når du er oppe press hoftene litt frem og stram baken. Gå deretter ned igjen. Bøy først i hoften, og når stangen passerer knærne bøyer du de og. Når stangen er i gulvet er hele bevegelsen fullført.

Les mer om markløft: Markløft – hvorfor og hvordan

Har du tenkt denne barbellen som en del av en hjemmegym kan du også ta en titt på forskjellige benker. Treningsbenker er nyttige for mange forskjellige øvelser. Eller kanskje du ønsker kombinere styrketrening med kardio? Da kan du sjekke våre hoppetau og trampoliner. En moro og enkel måte å trene kardio.

Uansett hva du velger, vær oppmerksom på hva målet ditt med trening er. Hva ønsker du oppnå, og hva skal til for å nå målet. Trening og treningsutstyr skal gjenspeile dette.

Tilleggsinformasjon

Vekt 12 kg

Vi anbefaler…