fbpx
tilbud

Bar Pad – Pute for styrketrening

Gorilla Sports

kr 179

Tomt på lager

 • Bar Pad – Pute for styrketrening
 • Borrelås for enkel festing på bar
 • Lengde 40 cm
 • Passer alle bar (stenger) med diameter 30 mm
 • Farge; sort
 • Gorilla Sports trykk i hvitt

Beskrivelse

Driver du med styrketrening har du nok merket, at stenger (bar) kan være ubehagelige på nakke og skuldre. Spesielt gjelder det om du er uvant eller løfter rimelig tungt. Bar Pad (pute) er løsningen på dette problemet. Dette er en rund pute, som man fester på stangen. Innsiden er i mykt materiale, og utsiden i solid sterkt type tøy. Bar Pad (pute) er utstyrt med en borrelås, og er enkel å feste og ta av. Puten er kun 40 cm lang, men det er mer enn nok til å dekke området av stangen som belaster nakke/skuldre. Fargen er sort og Gorilla Sports logo er trykket på med hvit skrift. Uansett hvilken stang (bar) du bruker vil denne «puten» passe (så lenge stangen har en diameter på 30 mm). Det er ikke nødvendig å tenke på om det er en kort eller lang bar (stang) du bruker. Bar Pad (pute) passer uansett lengde. Spesielt for øvelser som utfall med stang og knebøy med stang vil du merke forskjellen med en gang.

Trening og bruk av Bar Pad (pute)

Det kan nesten ikke bli enklere å få en mer behagelig trening. Finn frem stangen (bar) du skal bruke, og fest på Bar Pad (pute). Øvelser som tidligere har gjort nakke og skuldre ømme vil bli atskillig mer behagelig. Kanskje det kan få deg til å løfte litt tyngre?

Det er mange øvelser man kan gjøre med en bar (stang). Selvfølgelig kan man ikke bruke Bar Pad (pute) for alle. Det vil være uhensiktsmessig. Bar Pad (pute) er for alle øvelser hvor stangen ligger på nakke/skulderpartiet. Andre øvelser trenger ikke denne typen beskyttelse til. Øvelser som benkpress eller biceps curl kan trenge beskyttelse for hendene i stedet for. Bruker du treningshansker kan du unngå trevler på grunn av styrketreningen. Løfter du virkelig tungt kan det være at du har behov for et nyrebelte. Velg forskjellig beskyttende utstyr etter behov. Se utvalget av tilbehør som dette fra Gorillasports.

Trening skal gi deg overskudd, og ta deg til et mål. Derfor skal du alltid ha et mål for treningen din. Målet skal du sette utfra egne forutsetninger. Det kan være alt fra mer bevegelighet til å konkurrere i styrkeløft. Treningsutstyr skal også gjenspeile målet ditt, og være til hjelp.

Styrketrening bør ha en viss kontinuitet. Det er ingen krise om man «mister» en uke nå og da, men blir det ofte vil progresjonen stoppe opp. Tren derfor minst 2 ganger pr uke. Trener du splitt programmer vil det være programmet som bestemmer hvor ofte pr uke. Reiser du mye kan enkelt treningsutstyr være til hjelp. Pakk for eksempel et Treningsstrikk  i kofferten. Enkelt og praktisk, og uten å miste treningsdager.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Dimensjoner 42 × 8 × 8 cm

Vi anbefaler…

 • Takmontert Pull Up Bar

  Takmontert Pull Up Bar

  Les mer
 • Tilbud! Gorilla Sports Duffel Bag

  Gorilla Sports Duffel Bag

  kr 203.40
  Kjøp
 • Tilbud! benkpress stang 200 cm

  Barbell bar med spinlock Star Lås – 200 cm

  kr 980
  Kjøp