fbpx
tilbud
Tilbud!

Balansetrener med treningsstrikk

Gorilla Sports

kr 1,358

På lager

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Balansetrener med treningsstrikk
  • Balanseball
  • Treningsstrikk
  • Pumpe
  • Maksimal vektbelastning: 150 kg
  • Strikklengde: 85 cm

Beskrivelse

God balanse er helt essensielt både i hverdagen og ikke minst i alle former for aktivitet og trening. Du vil raskt merke forskjellen etter en kortere tid med målrettet trening der du bevisst inkluderer gode øvelser for å bedre din balanse. Det er mange ulike øvelser du kan gjøre for å forbedre balansen din, men de beste og mest effektive øvelsene gjør du med en Balansetrener med treningsstrikk fra Gorilla Sports. Dette er det ultimate redskapet for å utfordre deg på en spennende, effektiv og morsom måte. Ikke bare er dette et redskap for å utfordre balansen, men dens utforming med tau på hver side med gode håndtak på endene gir deg et treningsverkøy som på en fantastisk måte kombinerer trening av balanse og styrke. Antallet øvelser du kan gjøre er uendelige, kun kreativiteten setter grenser. Denne er unik og du vil elske dens anvendelighet og mange muligheter. Med en slik balanseball kan du trene hele kroppen med ett og samme apparat. Du vil raskt merke at dette er et apparat som gir deg full uttelling og gode resultater av din trening.

Tren deg til bedre balanse og stabilitet

Med en Balansetrener med treningsstrikk får du komplett trening for hele kroppen. Her får du trent og bedret din stabilitet og balanse. Dette er essensielle deler av en treningshverdag og er lett å glemme om du kun fokuserer på kondisjon eller blir for opptatt av kun noen enkelte muskelgrupper. Dersom du inkluderer gode stabilitets- og balanseøvelser i dine treningsøkter vil du oppleve betraktelig bedre progresjon og en mer solid trening.

Ikke bare kan denne balanseballen gi deg muligheten til å utføre gode øvelser for å bedre dine stabilitets- og balanseevner, men den er ypperlig til bruk i dine styrkeøkter. Dens utforming gjør apparatet til et genialt hjelpemiddel som kombinerer øvelser for den essensielle kjernemuskulaturen og for den øvrige muskulaturen både i armer, rygg, mage og bein.

Har du lange jobbdager ved en kontopult er det meget viktig at du driver bevisst og målrettet trening for å sikre god holdning. Trening fokusert på å styrke kjernen er da ikke til å komme utenom. Balansetrener med treningsstrikk tar lite plass og er perfekt å ha på kontoret slik at du kan koble av i pauser i hverdagen for å gjøre noen enkle og effektive øvelser slik at kroppen din er bedre rustet for dager med mye sitting.

Du vil bli overrasket over hvor mange muligheter det finnes når du tar balanseballen i bruk i din treningshverdag. Ballen er hard og flat på den ene siden og rund og myk på den andre. Den er ment å kunne brukes på begge sider alt etter hvordan du vil trene. Dette er et treningsapparat som kroppen din vil like. Sliter du med muskelsmerter eller ustabilitet i kroppen er dette et perfekt hjelpemiddel. Enkle øvelser vil etter kort tid gi jeg følelsen av økt styrke i kroppen. Ved å trene med en balanseball får du tak i støttemuskulaturen som du ellers vil slite med å få taket på. Dette gjør at du blir enda sterkere i hele kroppen enn du ville blitt med annen trening. Du får et fullkomment treningsapparat som vil gi deg økt bevegelighet, koordinasjon, styrke og stabilitet.

Se tøffe treningsklær fra Gorilla Sports!

Tilleggsinformasjon

Vekt 4.5 kg
Dimensjoner 61 × 61 × 8 cm