fbpx

Balansebrett

Gorilla Sports

kr 409

Tomt på lager

  • Balansebrett
  • Diameter 39,5 cm
  • Høyde; 8,3 cm
  • Kvalitetsmateriale (plast)

Beskrivelse

Etter hvert som vi blir eldre svekkes også balansen. En god balanse er også skadeforebyggende. Når man trener på et Balansebrett vil koordinasjon, balanse, ankelledd, knær og hofter styrkes. Balansebrettet er produsert i plast, men ikke hvilken som helst plast. Dette er av høy kvalitet og beregnet for en utstrakt bruk. Holdbart og lett å gjøre rent. Brettet er sort, med Gorilla Sports logo i midten. Brettet er enkelt å lagre, siden det ikke er større enn 39,5 cm i diameter. Det gjør at det også er enkelt å ta med seg, om man trenger. Balansebrett kan brukes overalt. Gjør øvelser hjemme eller på treningssentret. Toppen av brettet er utstyrt med noen små knotter. Knottene gjør at man står sikkert gjennom treningsøkta, og ikke sklir. Undersiden består av et midtsentrert balansepunkt. Brettet kan brukes både med og uten sko, men vi vil anbefale uten, om du får til.

Trening med Balansebrett

Etter hvert som man blir eldre svekkes muskulatur, om man ikke trener. Dette gjelder også balanse og koordinering. Derfor er dette også ting man bør trene. Har du dårlig balanse i dag er ikke det noe problem, for den kan trenes opp. Jevnlig trening med et balansebrett sikrer det. I tillegg til balanse og koordinasjon, vil også muskulaturen i hofte, bak, lår, mage og rygg styrkes. Samtidig vil hofte, – kne og ankelledd styrkes.

Det er mange øvelser man kan bruke et Balansebrett til. Har du aldri brukt et Balansebrett tidligere er det smart å begynne litt forsiktig. Begynn med å stå med føttene noe tett sammen. Gyng så i forskjellige retninger og bli kjent med hvordan brettet oppfører seg. Deretter kan du prøve deg frem med å legge vekten på ett ben. Eventuelt stå på et ben. Tren gjerne nært en vegg eller en stol, og støtt deg til dette om du trenger.

Etter hvert som du blir vant med brettet kan du utvide øvelsene. Vil du trene armer/skuldre samtidig? Stå på Balansebrett nært en vegg, og ha en ball mellom hendene her finner du gymballer fra Gorillasports). Kast ballen mot veggen, og ta den igjen på returen – uten å falle av brettet. Du kan også stå på brettet og trene mage, sidemuskulatur og rotasjon. Ha hendene foran deg, roter rolig fra side til side.

Det er nesten uendelig hva du kan gjøre av trening, hvor du involverer et balansebrett. Ta en runde på nett, og sjekk ut alle mulighetene. I tillegg til denne formen for trening gjør gjerne annen styrketrening eller kondisjonstrening. Har du behov for treningsutstyr til dette? Ta en titt på vårt utvalg av forskjellige vektsett, kettlebell eller kondisjonsapparater. Vil du gjøre kondisjonstrening raskt og effektivt kan vi faktisk anbefale deg et hoppetau.

Tilleggsinformasjon

Vekt1 kg
Dimensjoner40 × 40 × 8.6 cm

Vi anbefaler…