fbpx
tilbud
Tilbud!

Aerobic Stepkasse – Stor

Gorilla Sports

kr 1,672

På lager

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Aerobic Stepkasse stor
  • Mål; 95 cm x 38 cm x 15 cm
  • 3 forskjellige nivå (enkelt justerbart)
  • Høydenivåene; 15cm / 20cm / 25cm
  • Non-slip belegg på toppen
  • Tåler vekt opptil 300 kg
  • Farge; Grå/sort
Varenummer: 100197-00001-0076 Kategorier: , , , , Stikkord: , , , , ,

Beskrivelse

Ofte trenger man ikke så mye treningsutstyr for å oppnå målene sine. Er du ute etter bedre kondisjon, styrke og bedret koordinasjon? Aerobic Stepkasse er akkurat det du trenger. Du kan trene alt fra løpe opp og ned, til styrketrening med kroppsvekt. Steptrening finner man på mange treningssentre, og da er det nettopp en stepkasse som er i bruk. Aerobic Stepkasse kan selvsagt brukes hjemme, eller sammen med andre. Kanskje en ide for idrettslaget? Mange stepøvelser er skadeforebyggende, også for gutta. Aerobic Stepkasse er solid og tåler helt opp til 300 kg under bruk. Høyden regulerer du selv med klossene (som er med). Disse tar du lett av og på alt etter hva du trenger (noen øvelser er best med lav høyde mens andre er bedre med litt mer høyde på stepkassen). Toppen (fotbrettet) er belagt med et non slip belegg. Det hindrer at du sklir, også ved raske bevegelser. Trening med en stepkasse krever liten plass. Litt plass rundt er nok. Når du er ferdig er det bare å sette kassen bort til neste gang.

Trening med Aerobic Stepkasse

Steptrening kan være utrolig allsidig. Samtidig kan en stepkasse inngå, som treningsutstyr, for en god del styrkeøvelser. Det både med og uten ekstra vektbelastning. Steptrening kom i sin tid (i USA) som hjelpemiddel til opptrening av knær. Den ble brukt av fysioterapeuter, men spredte seg raskt som en egen treningsform. I dag trenes det med step både på treningssentre og som hjemmetrening. Du velger selv hvordan du vil bruke Aerobic Stepkasse i treningen din. Vil du ha best mulig utbytte av den varier mellom kondisjonsøvelser og styrkeøvelser. Kondisjonsøvelser, som er spesielt lagd for steptrening, kombinerer ofte styrke, kondisjon og koordinering. Du vil finne mye på nett som kan hjelpe deg i gang. Ja, selv fulle treningsprogram du kan følge vil du finne.

Når du begynner å trene step er det et steg som er utgangspunktet, basic step. Det vil si at man går opp og ned på Aerobic Stepkasse. Dette er det første steget du bør lære deg. Teknikken er viktig, men ikke vanskelig. Hold alltid ryggen nøytral, skuldrene litt bak og lave (høy brystkasse). Når du går opp på fotbrettet; hele foten skal på. Vær nøye med at hælen også er solid plantet på brettet. Når du går opp skal du ikke strekke kneet helt ut, og «låse» det. Ha ledige knær, som vil si at det er noen millimeter igjen til kneet er fult utstrakt. Når du går ned, tåen skal først i gulvet.

Hva med å trene magen med hjelp av kroppsvekt og Aerobic Stepkasse. Hendene er på stepkassen. Kroppen lik, som når man tar planken. Kjør på med noen mountain climber!

Tilleggsinformasjon

Vekt 9.5 kg
Dimensjoner 100 × 39.5 × 16 cm

Vi anbefaler…