fbpx

Aerobic Stepkasse – Liten

Gorilla Sports

kr 1,059

10 på lager

FraktFrakt kr 249 - 999. Hent selv for kr 99. Hjemlevering kun kr 2499. BILLIG!
  • Aerobic Stepkasse liten
  • Mål; 70 cm x 28 cm x 12,5 cm
  • 3 forskjellige nivå (enkelt justerbart)
  • Høydenivåene; 12,5 cm / 18 cm / 23 cm
  • Non-slip belegg på toppen
  • Tåler vekt opptil 200 kg
  • Farge; Grå/sort
Varenummer: 100198-00001-0080 Kategorier: , , , Stikkord: , , , , ,

Beskrivelse

Det er ofte, at man klarer seg med en type treningsutstyr. Det handler om hva man trenger for å nå treningsmålene sine. Har du et mål om bedre koordinasjon, kondis og mer styrke? Sjekk ut Aerobic Stepkasse. Fullgod trening uten andre krav enn litt gulvplass. Tren bak, bein og kondisjon med samme øvelse, eller styrke med kroppsvekt. Mulighetene er mange, og valget er ditt. Aerobic Stepkasse er litt mindre enn stepkasser du normalt finner på et treningssenter (se også en større versjon her fra Gorillasports). Det kan for mange være en fordel, alt etter form og bruk. Stepkassen kan justeres i høyden. Det gjør man enkelt ved å flytte på klossene. Laveste nivå er 12,5 cm og høyeste 23 cm. Denne justeringen gjør også at du er sikret en god progresjon over tid. Desto bedre form; desto høyere stepkasse. Aerobic Stepkasse kan benyttes til øvelser designet for step, eller som en del av styrketrening (med kroppsvekt eller ekstra vekt). Raske bevegelser er ikke noe problem. Non slip belegget på fotbrettet sørger for at du ikke sklir.

Trening med Aerobic Stepkasse

Trening med en stepkasse er allsidig. I tillegg kan en stepkasse være treningsutstyr, for mange styrkeøvelser. Du kan trene med kroppsvekt eller med dumbeell/barbell også om du vil. Stepkassens opprinnelse finner vi i USA. Den ble brukt til opptrening av knær, men fikk raskt flere bruksområder. I dag finner vi steptrening på treningssentre og som hjemmetrening.

Du finner enkelt spesialiserte step-programmer, og disse gir deg bedre kondisjon, koordinasjon og styrke. Er du nybegynner skal du lære deg et steg først – basic step (gå opp og ned). Teknikken er viktig for å trene skadefritt og få det utbyttet man ønsker. Stå foran Aerobic Stepkasse. Skuldrene bak og ned, høy brystkasse. Gå opp med en fot, og deretter den andre. Pass på at hele foten er på fotbrettet. Deretter går du ned igjen, tå i gulvet først. Ha alltid det man kaller «myke knær», som vil si ikke strekk knærne helt ut (ha noen millimeter å gå på).

Når du kan basic step vil du fort se at dette er utgangspunktet for alle andre stepsteg. Vil du trene hele programmer, eller deler av programmer, finner du mange gode på nett. Kassen foran laptoppen og tren i vei. Vil du bruke stepkassen til styrketrening (se utstyr for styrketrening) også er det fullt mulig. Benken kan brukes som treningsbenk for benkpress og andre øvelser. Eller tren kun med kroppsvekt, for eksempel stående utfall. En fot på benken, den andre på gulvet.

Aerobic Stepkasse kan også brukes til trening av mage og armer. Ta forskjellige varianter armhevinger med hendene på kassen. Enda mer utfordrende; en hånd i gulvet og en på kassen. Mountain Climber er en utmerket øvelse for mage/core. Hendene på Aerobic Stepkasse og kjør på!

Tilleggsinformasjon

Vekt9.8 kg
Dimensjoner73 × 31 × 14.5 cm

Vi anbefaler…

Aerobic Stepkasse liten
Aerobic Stepkasse – Liten
kr 1,059