fbpx
tilbud
Tilbud!

Ab Wheel

Gorilla Sports

kr 161

På lager

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Ab Wheel
  • Vekt: 650 g
  • Dobbelt hjul for stabilitet
  • Polstrede håndtak for godt og behagelig grep
  • Mål: 27 cm lengde / 18 cm bredde / 18 cm høyde
  • Diameter på hjul: 18 cm
  • Farge: sort/antrasitt

Beskrivelse

På leit etter gode øvelser for å trene mage og core? Her er godt, og velkjent treningsutstyr, akkurat for dette. Ab Wheel har vært borte fra markedet i mange år, men har nå fått sin renessanse. Treningsutstyr av denne typen er lett å bruke, og gir deg utfordringer over lang tid. Ab Wheel er to parallelle hjul, med håndtak på sidene av hjulene. Det tar ikke stor plass og kan passe for bruk overalt. Ha den hjemme, på treningssentret eller i idrettshallen. Samtidig som du trener mage vil også rygg, armer og skuldre få kjørt seg. De doble hjulene gjør at du slipper å slite med balansen. Dermed kan du konsentrere deg fult ut på bevegelsen. Håndtakene er polstret, men uten å være for myke. Det gir et stabilt og godt grep under trening. AB Wheel passer alle som vil trene mage/core muskulatur. Nybegynnere bør begynne lett, og en liten bevegelse. De viderekommende kan trygt gjøre bevegelsen fult ut.

Trening med Ab Wheel

Ab Wheel gir deg altså utfordringer under mage/core treningen. På grunn av bevegelsen man utfører vil det være flere muskelgrupper som får kjørt seg. Her får også skuldre, armer og rygg en god trening. Er du nybegynner skal du være oppmerksom på at det er viktig å få teknikken på plass. God teknikk vil etter hvert gi deg det utbyttet av trening du er ute etter.

Det er mulig å velge hvilken posisjon man har med kroppen når man trener med AB Wheel. Du kan stå på alle fire (hendene på Ab Wheel), ha kun knærne i gulvet eller ha helt strak kropp og kun tærne i gulvet. Bevegelsen du skal gjøre er den samme uansett hvordan du «står».

Når du har kroppen i posisjon, og hendene på Ab Wheel, skyver du hjulet fremover, slik at det ruller fra deg. Er du nybegynner vil det være smart å ikke la hjulet komme for langt frem. Når du stopper bevegelsen skal du deretter dra hjulet tilbake til startposisjonen igjen. Ha alltid magemusklene aktiverte, og hold kroppen stødig. Er du usikker på utførelsen ta en titt på nett, for instruksjoner.

Det er selvsagt ikke kun mage/core man skal trene. Når det er sagt, mage/core er viktig i alle øvelser en gjør. Komplimenter gjerne trening med Ab Wheel med andre mageøvelser. Fult utbytte av treningen for skuldre, armer og rygg får du om du også trener på annen måte. Det kan være styrketrening med vekter, strikk eller kroppsvekt. Valget er ditt. Det er kun en ting du trenger huske på; trening skal ha variasjon og progresjon.

Les også: Slik kan du få six-pack på ti minutter.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.67 kg
Dimensjoner 19 × 8 × 19.5 cm

Vi anbefaler…