fbpx
tilbud

Ab Roller

Gorilla Sports

kr 1,429

Tomt på lager

  • Ab Roller
  • Skånsom mot ryggen
  • Sammenleggbar
  • Mål: 65 x 67 x 55 cm
  • Mål pute: 35 x 25 x 3 cm
  • Mål matte: 80 x 45 x 0,6 cm
  • Matte inkludert
  • Farge: sort/sølv

Beskrivelse

Denne profesjonelle Ab Rolleren vil gi deg god trening for magemusklene. Den er utformet slik at den er enkel å bruke, men gir effektiv trening (slik kan du få «six-pack»). Mange med ryggproblemer unngår å trene magemusklene. Bruker du Ab Roller har ryggen din støtte, og dermed skånes ryggen for belastning. Puten er polstret, og håndtakene er dekket med et gripevennlig materiale. Når man trener vil ryggen hvile på puten, og magen trenes nesten som en tar crunch. Sammen med Ab Roller kommer en matte. Dermed har en et mykt underlag å trene på uansett hvor man befinner seg. Liten plass er ikke noe problem. Ab Roller lagres enkelt. Den kan foldes sammen og settes bort når den ikke er i bruk. Vær oppmerksom på at matten sitter fast i selve Ab Roller. Bruk Ab Roller enten som en av flere øvelser for magen, eller alene. Ab Roller er lagd i et solid materiale, og vil gi en god trening uansett form og fasong.

Trening med Ab Roller

Enkelte ryggplager kommer faktisk fra dårlig trente magemuskler. Så sant legen ikke har frarådd magetrening, er Ab Roller trygg også for deg med ryggproblemer. Over tid vil du mest sannsynlig oppleve at ryggproblemene også blir mindre.

Det er enkelt å bruke Ab Roller. Legg deg med hode/skuldre/øverste del av rygg på puten. Ta tak i håndtakene, og ha knærne bøyd (bøyde knær gjør at ryggen har bedre støtte). Bruk så magemusklene til å dra deg opp, og senk deretter ned igjen. Bevegelsen gjentas det ønskede antall ganger. Hvis det er tungt ta en kort pause hver gang du senker deg ned igjen. Er du mer erfaren, og klarer mer? Hold et spenn i magemusklene også når du er helt nede på gulvet. Så snart du kjenner matten touche ryggen, går du opp igjen. Uansett hvilken variant du bruker; jobb rolig og kontrollert. Husk at riktig teknikk er en viktig del av treningen.

Gode treningsøkter skal inneholde mer enn trening for en muskelgruppe. Har du ryggproblemer kan man trene rygg forsiktig, men andre muskelgrupper tåler kanskje mer. Trener du hjemme vil et dumbbell sett eller barbell sett være en god løsning for andre muskelgrupper.

Ryggproblemer er etter hvert blitt en «vanlig» plage her til lands. Her hos oss syns vi dette er synd, da vi vet at selv små skritt fører i riktig retning. La ikke svake magemuskler være årsak til disse plagene. Rådfør deg med legen/fysioterapeuten om du er usikker. Er du erfaren; kjør på. Miks gjerne med andre mageøvelser i tillegg (les mer om trening av magemuskler her).

Tilleggsinformasjon

Vekt 6 kg
Dimensjoner 62 × 74 × 16 cm

Vi anbefaler…