Ab Roller – Økonomi

  • Lastekapasitet på opptil 100 kg
  • Justeres etter kroppsmål
  • Polstret håndtak for komfort
  • Polstret ramme for å beskytte gulvet
  • Dimensjoner (Lengde x Bredde x Høyde): 71 x 9 x 36 cm
  • Vekt: 6 kg
  • Profesjonelt utseende
  • Farge: sort og gul

kr 519

På lager (kan restbestilles)

Frakt kr 99 - 499. Hent selv for kr 39. Hjemlevering kun kr 999. BILLIG!

Vi anbefaler…

Beskrivelse

Ab roller – økonomi bruker du når du ønsker sterkere eller synlige magemuskler som den ideelle sixpack uten å bruke mye energi. For med Ab roller vil du oppnå ekstrem effektiv trening av magemusklene dine, da Ab roller hjelper deg å ha en stabil trening uten at du sliter deg ut når du skal for eksempel gjøre sit-ups.

Ab roller økonomi er effektiv, stabil og er enkel å bruke. Den passer for både nybegynnere og avanserte. Og kan justeres etter dine kroppsmål. Den har et polstrede håndtak for komfort samt en polstret ramme for å beskytte gulvet. Samt maks kapasitet på 100 kg og et profesjonelt utseende med sorte og gule farger.

Hvordan trene med Ab roller

Med Ab roller sparer du energi på en effektiv og skånsom måte, da Ab roller hjelper deg å trene kjernemuskulaturen (magemusklene) mer effektivt og enklere. Den passer for nybegynnere og avanserte. Med riktig teknikk som et ambidextrous grep på stangen holder du overkroppen i en svak bøyning, og du trenger du ikke å bruke noe kraft for å presse overkroppen opp.

For bare med en liten vinkel blir det med engang mer effektivt og lettere, slik at det å gjøre sit-ups vil ikke lenger være anstrengende og vanskelig. Lar du Ab roller hjelpe deg så holder du deg bokstavelig talt på rett spor under hele øvelsen og du vil skåne nakke- og ryggmuskulaturen som er lett å belaste ved trening av kjernemuskulaturen.

Ab roller vil bli din beste treningspartner som sikrer at du under treningen bare bruker magemusklene og ikke nakke- og rygg muskulaturen til å utføre den klassiske crunch-bevegelsen.

Med Ab roller økonomi vil du helt klart ha mulighet til å optimalisere treningen og variere intensiteten hjemme eller på treningsstudioet.

Tilleggsinformasjon

Vekt 6 kg
Dimensjoner 71 × 9 × 36 cm

#gospo_hjemmegym

Lik oss på Facebook