fbpx
tilbud

2-i-1 Crosstrainer Elipsemaskin Og Treningssykkel

Gorilla Sports

kr 5,479

Tomt på lager

  • 2-i-1 Crosstrainer Og Treningssykkel
  • Mål: 86,5 cm x 51 cm x 146 cm
  • Sete justeres i høyden 9 posisjoner (82 cm – 94 cm)
  • Treningscomputer med 5 funksjoner
  • Regulerbar motstand
  • Tåler kroppsvekt opptil 110 kg
  • Båndbremse
  • Farge: sølv/grå
  • Monteringsanvisning og bruksanvisning inkludert

Beskrivelse

Det er ikke bare styrketrening, som er trening. Kondisjonstrening er absolutt like bra (kom i form med aerobic også!). Det ultimate er en kombinasjon av disse. Ta derfor kondisjonstreningen på en 2-i-1 Crosstrainer og Treningssykkel. Både en crosstrainer og en treningssykkel gir deg god kondisjonstrening. Så hvorfor ikke slå til og skaffe deg begge på en gang? Du bytter enkelt fra sykkel til crosstrainer, bort med setet og gå i vei. Alle håndtakene er polstret for et behagelig grep. Når du trener kan du følge med på treningscomputeren, og eventuelt regulere treningen etter denne. Treningscomputeren viser fart, distanse, tid, kalorier og en evaluering av treningen. Du velger selv motstanden på treningen. Det gjøres enkelt ved å vri mot + eller – på reguleringsknappen. 2-i-1 Crosstrainer og Treningssykkel kommer med et regulerbart sete, og gir derfor rom for individuell høydejustering. De to forskjellige håndtakene fungerer noe ulikt. Det ene settet er justerbart, mens det andre er fast. De faste håndtakene har også pulsmåler innebygd.

Trening med 2-i-1 Crosstrainer Og Treningssykkel

Kondisjonstrening kan gjøres på flere måter. Det kan være i form av intervaller, korte økter eller lange økter. I tillegg har du nå valget mellom å sykle eller bruke bein og armer samtidig. Er du helt ny med denne typen trening ta det rolig. Sett deg små mål for hver treningsøkt. Det kan være at så lite som 10-15 minutter er nok for mange, til å begynne med. Etter hvert øker du lengde og motstand.

Kondisjonstrening er en investering i egen helse. Treningen gir hele systemet ditt en «boost». Det er blant annet bra for hjertet og lungene dine. Det er om å gjøre å få pulsen opp mens du trener. Et lite tips – Hvis du klarer å føre lange samtaler, mens du driver på, da må du øke motstand eller farten.

Les på NTNU.no: Ofte stilte spørsmål om kondisjonstrening.

Kombiner gjerne trening, med en 2-i-1 Crosstrainer og Treningssykkel, med annen trening. Ideelt er det om du styrketrener litt også. Styrketrening kan du gjøre med vekter eller strikk. Ta gjerne en titt på kategorien fitness eller styrketrening her hos oss, om du har behov for treningsutstyr.

Det er viktig å ha kontinuitet i trening. Ha derfor faste dager hvor du bruker 2-i-1 Crosstrainer og Treningssykkel. Spesielt er dette viktig til å begynne med. Når treningen er blitt en vane vil det være enklere å bytte litt om på ting. Skulle det skje at du får «stopp» over en periode, ikke gi opp. Det er faktisk mer normalt enn du tror at folk faller ut av trening, men for så å begynne på igjen. Hemmeligheten er å ikke la denne pausen bli for lang.

Tilleggsinformasjon

Vekt 28 kg
Dimensjoner 98 × 66.5 × 22.5 cm

Vi anbefaler…