fbpx

2 i 1 – bokse- og pull up-stativ med boksesekk

Gyronetics

kr 2,439

Tomt på lager

  • Enkel installasjon
  • Lett og plassbesparende design
  • Avtakbar boksesekk
  • Maksimum belastning: 120 kg
  • Bredde på pull up bar: 85 cm
  • Avstand fra veggen: 58 cm
  • Mål boksesekk:(LxBxH)80x27x27 cm
  • Vekt boksesekk: 21 kg

Beskrivelse

Et kombinert 2 i 1 bokse- og pull up-stativ med boksesekk er et bra alternativ til treningsstudioet om du ønsker å trene hjemme. Den tar ikke mye plass, noe det plassbesparende designet sørger for. Det eneste som kreves er at du fester stativet på en vekt som tåler en del tyngde. Siden stativets maksimale belastning er på 120 kg, bør festet tåle noe mer enn dette. Det er mulig å ta av boksesekken om du vil gjemme denne bort mellom treningene eller kanskje du har lyst til å trene ute i sola. Da er det enkelt å ta den med ut og finne et sted hvor du kan henge den opp. Bokse- og pull up-stativet gir deg alle muligheter for å komme i god form om du samtidig kombinerer treningen med litt kondisjonsøvelser. Det er tøffere enn du tror å trene med en boksesekk. Selv om du ikke bokser mot andre så vil den gi deg god motstand siden den aldri gir opp. Uansett hvor mye krefter du bruker mot den, så vil den også henge der når du er utslitt etter en god treningsøkt.

Trening og bruk av denne boksestasjonen

Kombinasjonen 2 i 1 bokse- og pull up-stativ med boksesekk og en veggmontert Pull Up Bar gir deg muligheter for å utføre mange ulike øvelser hjemme. Selv om det kanskje virker som om du primært får trent overkroppen, så får du faktisk brukt mange av kroppens muskler. Du kan begynne med en joggetur som oppvarming og deretter gå videre med øvelser. Du kan begynne med Pull Ups hvor du får trent armene, men også magemusklene og musklene på bakdelen. En annen variant er Chin Ups hvor du har underhåndsgrep i stedet for overhåndsgrep som du bruker til Pull Ups. Med Chin Ups får du en større belastning på biceps.

Til slutt kan du gå en runde mot boksesekken. Det er viktig å bruke det meste av kroppen når du slår på sekken, slik at så mange muskler som mulig blir brukt. Du kan også sparke til sekken for å bruke musklene i beina, men ellers er det veldig effektivt å bokse på sekken med skiftevis små korte stødd og lange slag. Får du med deg hele skulderpartiet og musklene i brystregionen så skal det nok få deg til å svette.

Tilleggsinformasjon

Vekt 27 kg
Dimensjoner 87.5 × 31 × 35 cm

Vi anbefaler…