fbpx

Betalingsmetoder

Det er alltid trygt og enkelt å handle i vår nettbutikk. Derfor har vi flere
betalingsmuligheter slik at du som kunde kan velge det alternativet som passer deg best.

Klarna Checkout

Med Klarna Checkout kan du velge mellom faktura, delbetaling, betalingsutsettelse eller kortbetaling. Klarna er en sikker og velkjent betalingsformidler i hele Europa.

Kortbetaling

Vi samarbeider med Paymill som aksepterer betaling med Visa, MasterCard og American Express. Dermed kan du bruke de fleste typer betalingskort (debet- og kredittkort) for en sikker og trygg handel, uten å måtte forlate våre nettsider.

PayPal

PayPal er en velkjent og sikker e-lommebok (e-wallet). Dersom du har konto hos PayPal, kan du bruke penger som er disponible på kontoen, eller betalingskort som Visa, MasterCard og American Express. Du forlater våre nettsider når du foretar betalingen, men blir automatisk returnert til vår nettbutikk så snart handelen er foretatt.

Rabattkode/gavekort

Rabattkode/gavekort (enten prosentrabatt eller bestemt sum) kan brukes når du handler hos oss. Du kan oppgi rabattkode/gavekort i kassen på vår nettbutikk. Rabatten vil da automatisk bli trukket fra den totale summen før bekreftelse av kjøpet.


Våre sider er sikret med SSL (Secure Sockets Layer) som hindrer misbruk. Alle nettsider som er sikre på dette viset har eget låsesymbol og farget identifikasjon til venstre for adressefeltet.

NB! I enkelte perioder kan noen av betalingsmetodene være deaktiverte på grunn av oppgraderinger og lignende. Dersom dette inntreffer når du vil handle hos oss, oppfordrer vi deg til å forsøke en av de andre betalingsmetodene.

Kontakt oss dersom du har spørsmål vedrørende betalingsmetoder.

Vare lagt til handlekurven din
0 items - kr 0